Sorum var A-101

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan A-101 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 370 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı A-101
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar 101 den fantom dikey süpürge alan var mı aranızda memnun musunuz ne zamandır dikey süpürge almak istiyorum ama pahaşılar demin gördüm fantom diye bir marka geliyor kullanan var mı aranızda sormak istedim teşekkürler 🌼
Evet eski süpürgemiz adeta canavarrrrr ama bozuldu ve dik değildi cnm

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 101 den fantom dikey süpürge alan var mı aranızda memnun musunuz ne zamandır dikey süpürge almak istiyorum ama pahaşılar demin gördüm fantom diye bir marka geliyor kullanan var mı aranızda sormak istedim teşekkürler 🌼
Benm robot supurgem var normal elektrikli supurgem var internetten Fantom dik supurge aldım ikisini solluyor çekim gücü muhteşem keşke daha önce alsaydım diyorum hep 😂😂

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım Dyson kullanıyor benim yengem dik süpürge sadece kötü bir tarafını şarj olayı Hani unutmayacaksın süpüreceğin zaman şarja takmazsan ortada kalıyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar