Acaba covid mi

• Konbuyu başlatan Seyda 7171
  • Toplam 0 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seyda 7171 tarafından oluşturulan Acaba covid mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 221 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acaba covid mi
Konbuyu başlatan Seyda 7171
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seyda 7171
S

Seyda 7171

Guest
Selamgüzel anneler 36+4gunluk gebeyim 4 uncu bebis imgelecek nasipse iki kizim okula gidiyo bir de evde oglusum var nasip olursa buda oğlan olacak insallah kazasız belasız saglikla alalım hepimiz de kucaklarimiza soruma geleyim cuma günü kizim okuldan eve grip olmus olarak geldi sabah ben yolladigimda hiç bişey i yoktu öksürük burun akıntısı şeklinde oldu kizim da 1 gün sonrageçti hastalığı ama bana da bulaştı ateş falan yok tat koku almada sıkıntı da yokburun akıntısı ve çok şiddetli bir boğaz ağrısı ile öksürük var oksurdukce afedersiniz altima kaçırdığım da oluyo ama tuvaletim yokken oluyo bu durum baş ağrısı yada halsizlik falan da yok dediğim gibi sadece şiddetli öksürük ve burun akıntısı cuma dan beri gecmedi bugün daha da artti öksürük falan sizce bu covid belirtisi falan mi normal grip mi acaba evde yapabileceğim ne olabilir acaba öksürük grip geçirmek için

Tüm sayfalar yüklendi.