Sorum var Acaba kabiz mi ??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Acaba kabiz mi ?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 583 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acaba kabiz mi ??
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Merhaba kizlar bebegimin bezini degistirrken ikindi ama az geldi sivi diski kabiz olma ihtimali varmi ?? Bilmiyorum bilen yazarsa iyi olur 🖐🤣😀😀😀😁😁😁 bu arada ikinmasi bayadir var
Kabız olabilir canım , 1 çay kaşığı zeytinyağı ver biraz da poposuna masaj yap rahatlayıp rahat şekilde yapabilir kakasını

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kakasını en son ne zaman yaptı? Kabız olunca ilki sert gelir sonrası cıvık gelir. Büyük ihtimal gazı vardır o yüzden ıkınıyordur

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kizlar bebegimin bezini degistirrken ikindi ama az geldi sivi diski kabiz olma ihtimali varmi ?? Bilmiyorum bilen yazarsa iyi olur 🖐🤣😀😀😀😁😁😁 bu arada ikinmasi bayadir var
Kabız demek için 2-3 hafta dışkılama problemi olması lazım canım anladığım kadarıyla yok. Duş aldırıp karnına saat yönünde masaj yap bacaklarına bisiklet sürme hareketi yaptır faydasını görürsün canım

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kaka yapamazsa gaz olur sancı olur minicik çay kaşığıyla zeytin yağı veriyorum benim kızım öyle olunca daha sonra yapıyor rahatlıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar