Sorum var Acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çayırgülü tarafından oluşturulan Acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 572 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Çayırgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️

Çayırgülü

Kayıtlı Üye
rank
2 gündür çok sancım var arada bir duruyor sonra daha şiddetli başlıyor... Suyum falan gelmedi bu gece çok kötü rahatsızlandım sabaha kadar döndüm evin içinde yorgunluktan uyumuşum sabah kalktım iyiyim sandım ama 1 saat geçmeden yeniden başladı yatamıyom nefes alamıyom yürüyemiyom şuan zorla oturuyom daha 35+4 günlüğüm bebek önde gidiyor ama yalancı sancı olma ihtimali var mı? Karnım patlayacak sanki kasıklarım şişiyo sanki çok ağrıyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
2 gündür çok sancım var arada bir duruyor sonra daha şiddetli başlıyor... Suyum falan gelmedi bu gece çok kötü rahatsızlandım sabaha kadar döndüm evin içinde yorgunluktan uyumuşum sabah kalktım iyiyim sandım ama 1 saat geçmeden yeniden başladı yatamıyom nefes alamıyom yürüyemiyom şuan zorla oturuyom daha 35+4 günlüğüm bebek önde gidiyor ama yalancı sancı olma ihtimali var mı? Karnım patlayacak sanki kasıklarım şişiyo sanki çok ağrıyor
Sancı çok şiddetli ise bir doktora git illa nişan yada su gelmesi gerekmiyor canım.

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Sancın gerçek ise uyutmayacak derecede sık sık vurur . İlla ki şu gelecek diye bir durum yok şiddetli ise suyu bekleme derim. Benim oglanda iki hafta ileri idi bir hafta erken doğmuştu. Suyu masada Dr mudahele etmişti. Uyuyabildiysen yalancı sancidir Muhtemelen. Şimdi olduğun haftalar bu tarz şişkinlik , kasılma , uyumada zorlanma da yapar. Dinlenince geçiyorsa her şey yolunda

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Yalanci sancilar canım ama dayanamayacak kadar olursan git istersen kontrole en azindan son durumu hakkinda bilgi alirsin

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Bende sabahtan çekmeye başlamıştım hatta geceden desem daha dogru olur çok sık degildi ama ara ara yokluyordu bende yorgunluktan uyumuş kalmışım sabah uyandım birşey yoktu Bi süre sonra, başladı ara ara girdi hep en sonunda akşamında 8 gibi suyum gelmiş anlamadım o zaman, şiddetlendi hastahanem uzaktı biraz biz gşdesiye kadar sancım 4 dk ya inmişti hastahaneye gittigimizde 4 cm açılmam vardı. Bence ihmal etme suyun gelicek diye birşey yok. Hastahaneye git en azından için rahat etsin kuzucum.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Yalancı sancı da olabilir kuzum acile gitseydin keşke

Çayırgülü

Kayıtlı Üye
rank
Bende sabahtan çekmeye başlamıştım hatta geceden desem daha dogru olur çok sık degildi ama ara ara yokluyordu bende yorgunluktan uyumuş kalmışım sabah uyandım birşey yoktu Bi süre sonra, başladı ara ara girdi hep en sonunda akşamında 8 gibi suyum gelmiş anlamadım o zaman, şiddetlendi hastahanem uzaktı biraz biz gşdesiye kadar sancım 4 dk ya inmişti hastahaneye gittigimizde 4 cm açılmam vardı. Bence ihmal etme suyun gelicek diye birşey yok. Hastahaneye git en azından için rahat etsin kuzucum.
Daha öncede olmuştu iğneyle falan durdu şimdi tekrardan başladı akşama doğru biraz rahatlayınca gitmedim ara ara yokluyor sancı. Sizinki kaçıncı haftada oldu doğumunuz

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Daha öncede olmuştu iğneyle falan durdu şimdi tekrardan başladı akşama doğru biraz rahatlayınca gitmedim ara ara yokluyor sancı. Sizinki kaçıncı haftada oldu doğumunuz
34. Hafta kanamaö oldu hastahanede yatışım oldu ignelerle tuttular ciger geliştirici vurdular. Sonra 38+3 de geldi kızım. Sancın oldugu zaman hastahaneye, git bence canım nts ye bağlarlar. Açılman olursa suyun gelirse yapıcakları birşey kalmaz doktorum öyle söylemişti. Şimdi, nasılsın peki iyimisin peki?

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Sancın gerçek ise uyutmayacak derecede sık sık vurur . İlla ki şu gelecek diye bir durum yok şiddetli ise suyu bekleme derim. Benim oglanda iki hafta ileri idi bir hafta erken doğmuştu. Suyu masada Dr mudahele etmişti. Uyuyabildiysen yalancı sancidir Muhtemelen. Şimdi olduğun haftalar bu tarz şişkinlik , kasılma , uyumada zorlanma da yapar. Dinlenince geçiyorsa her şey yolunda
Aynn benm de 2. Gebeliğim 37+0 benm şikayetlerde dinlenince grçiyo. Yalancı sancı olduğunu anlıyorum o zaman. 5 dk da bir ve çok şiddetli geliyorsa bu doğum demek

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar