Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 26 Ağustos 2023 #1 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 26 Ağustos 2023 #2 Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Çok fazla geliyorsa eğer suyun geliyor olabilir canım eğer normal akıntı değilse bir acile git derim Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Çok fazla geliyorsa eğer suyun geliyor olabilir canım eğer normal akıntı değilse bir acile git derim
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 26 Ağustos 2023 #3 Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Acile git canım Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Acile git canım
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 26 Ağustos 2023 #4 Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Hafdanda buyukmuş canım git acile Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Hafdanda buyukmuş canım git acile
Burcu34 Kayıtlı Üye Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 724 Konum İstanbul 26 Ağustos 2023 #5 Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Sürekli gliyosa Bi doktora git zamn da glmiş Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Sürekli gliyosa Bi doktora git zamn da glmiş
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 26 Ağustos 2023 #6 Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Suyun canım o gittin mi doktora Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: 39+1gunluk hamileyim Beyaz sulu akıntı geliyor normal mi Genişletmek için tıkla ... Suyun canım o gittin mi doktora
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 26 Ağustos 2023 #7 ÖzLemce33' Alıntı: Suyun canım o gittin mi doktora Genişletmek için tıkla ... Bende çok merak ettim canım yazmadığına göre gitmiştir herhalde Oyla 0 Downvote
ÖzLemce33' Alıntı: Suyun canım o gittin mi doktora Genişletmek için tıkla ... Bende çok merak ettim canım yazmadığına göre gitmiştir herhalde
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 26 Ağustos 2023 #8 Mariya🌼' Alıntı: Çok fazla geliyorsa eğer suyun geliyor olabilir canım eğer normal akıntı değilse bir acile git derim Genişletmek için tıkla ... Kesildi canım şimdi eşim işten gelsin gidecem acile Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ağustos 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Suyun canım o gittin mi doktora Genişletmek için tıkla ... Eşimi Bekliyorum canım işten gelsinde gidicem kesildi bklm şimdilik Oyla 0 Downvote
Mariya🌼' Alıntı: Çok fazla geliyorsa eğer suyun geliyor olabilir canım eğer normal akıntı değilse bir acile git derim Genişletmek için tıkla ... Kesildi canım şimdi eşim işten gelsin gidecem acile Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ağustos 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Suyun canım o gittin mi doktora Genişletmek için tıkla ... Eşimi Bekliyorum canım işten gelsinde gidicem kesildi bklm şimdilik
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 26 Ağustos 2023 #9 Nursen40' Alıntı: Kesildi canım şimdi eşim işten gelsin gidecem acile Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ağustos 2023 Eşimi Bekliyorum canım işten gelsinde gidicem kesildi bklm şimdilik Genişletmek için tıkla ... Anladım canım aksatma git mutlaka bide şimdilik kesildi dedin ya şimdiye kadar suyun gelmeye devam etti mi yoksa ara ara geldi Oyla 0 Downvote
Nursen40' Alıntı: Kesildi canım şimdi eşim işten gelsin gidecem acile Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ağustos 2023 Eşimi Bekliyorum canım işten gelsinde gidicem kesildi bklm şimdilik Genişletmek için tıkla ... Anladım canım aksatma git mutlaka bide şimdilik kesildi dedin ya şimdiye kadar suyun gelmeye devam etti mi yoksa ara ara geldi
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 26 Ağustos 2023 #10 Mariya🌼' Alıntı: Anladım canım aksatma git mutlaka bide şimdilik kesildi dedin ya şimdiye kadar suyun gelmeye devam etti mi yoksa ara ara geldi Genişletmek için tıkla ... Ara ara geldi canım sürekli değil ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama sürekli gelmişti suyummuş yatış vermişlerdi Oyla 0 Downvote
Mariya🌼' Alıntı: Anladım canım aksatma git mutlaka bide şimdilik kesildi dedin ya şimdiye kadar suyun gelmeye devam etti mi yoksa ara ara geldi Genişletmek için tıkla ... Ara ara geldi canım sürekli değil ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama sürekli gelmişti suyummuş yatış vermişlerdi