Acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümra elif tarafından oluşturulan Acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,411 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Zümra elif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Zümra elif

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler cümleten 25 haftalık hamileyim ama bi sorum olucakdı hamileyken kulanabilecegimiz bir tüy dökücü krem veya spreyi varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler cümleten 25 haftalık hamileyim ama bi sorum olucakdı hamileyken kulanabilecegimiz bir tüy dökücü krem veya spreyi varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben ne olur ne olmaz son haftalardayım diye sesunun kini aldım acil bi durumda jilet kullanıyorum normalde eğilip bükülemiyorum da bi kerelik onu kullancam sanırım

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
En iyisi ağda bence diğerleri kimyasal olduğu için doktorlar önermiyor kendin alamıyorsan kuaföre git istersen canım bir ay rahat olursun

Tüm sayfalar yüklendi.