Sorum var Acil bakarmisiniz kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,709 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz kizlar
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 31+4 gebeyim dün akşam otururken birden kasik sancısı oldu anlık daha sonra üzerinden yarım saat geçti wc gittim iç çamaşırm koyu pembe oldugu için lekelemeyi gördüm kan fbi kurumuş rengi olur ya o renk daha sonra koyu renk olunca ikilemde kaldım ama belli bir şey gelmiş gecede kasik ağrısı bel ağrısı yaşadım halada b3lim ağrıyor ve ben dün gece beyaz becete koydum sabah uyandım biraz birsey sürülmüş ama kırmızı kan değil koyu açık bir renk gbi bu nedir ama bebek tekmeleri iyi vuruyor bebek tekmeleri iyi olunca hersey yolunda mı olmuş oluyor bu arada cinsel ilişki derseniz 2 haftadır girmedim doktora randevum var bugün ama yinede gidene kdar aklıma takıldı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 31+4 gebeyim dün akşam otururken birden kasik sancısı oldu anlık daha sonra üzerinden yarım saat geçti wc gittim iç çamaşırm koyu pembe oldugu için lekelemeyi gördüm kan fbi kurumuş rengi olur ya o renk daha sonra koyu renk olunca ikilemde kaldım ama belli bir şey gelmiş gecede kasik ağrısı bel ağrısı yaşadım halada b3lim ağrıyor ve ben dün gece beyaz becete koydum sabah uyandım biraz birsey sürülmüş ama kırmızı kan değil koyu açık bir renk gbi bu nedir ama bebek tekmeleri iyi vuruyor bebek tekmeleri iyi olunca hersey yolunda mı olmuş oluyor bu arada cinsel ilişki derseniz 2 haftadır girmedim doktora randevum var bugün ama yinede gidene kdar aklıma takıldı
Korkutmak istemem ama bebeğin haraketi bu durumda önemli değil kayra da bana erken doğum riski varken ilk gece ağrıdan ölmüştüm vajina sancısı kasık sancısk sabah senin bahsettiğin gibi oldu ama kaura haraket ediyordu ben korkudan hastaneye gttiim açılma ve sancı vardı direk nst de sancı çıkmıştı sonra iğne vurup sancıyı kestiler. İhmal etme doktoruna görün haftan çok küçük

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Korkutmak istemem ama bebeğin haraketi bu durumda önemli değil kayra da bana erken doğum riski varken ilk gece ağrıdan ölmüştüm vajina sancısı kasık sancısk sabah senin bahsettiğin gibi oldu ama kaura haraket ediyordu ben korkudan hastaneye gttiim açılma ve sancı vardı direk nst de sancı çıkmıştı sonra iğne vurup sancıyı kestiler. İhmal etme doktoruna görün haftan çok küçük
Kaç haftaliktin cnm evet ya çok küçük randevum var gjdicem işte yinede size sormak istedim başına gelen var mı diye merakettim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kanamaya ağrı eşlik ederse doktora görünmek lazım geçmiş olsun canım
Saol cnm Allah razinolsun az az leke geliyor

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Böyle durumlarda randevu sıra beklemeden acile gitmeniz lazım beklemeniz çok yanlış

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kaç haftaliktin cnm evet ya çok küçük randevum var gjdicem işte yinede size sormak istedim başına gelen var mı diye merakettim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Saol cnm Allah razinolsun az az leke geliyor
Ben o zaman 27 haftalıktım canım 🥹. 2 gün hastanede yatmıştım hatırlarsınız doktorlar bebek doğar diye ciğer geliştiric bile vurmuştu sonra özel hastaneye sevk edilmişti orada sancılarımı durdurmuşlardı 🥺🥺

Tüm sayfalar yüklendi.