Sorum var Acil kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gökçe'nin Annesi tarafından oluşturulan Acil kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 612 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil kizlar
Konbuyu başlatan Gökçe'nin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gökçe'nin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelik uok canım 5 ve 5 in üzerinde olması lazım değerin
Ya yemin ederim bazı insanların nasıl doktor olduğuna şaşıyorum, ben dün sağlık ocağına hem hamilelik testi hemde bi kaç kan değerimi ölçmek için gittim sabah baktım sonuçlar çıkmış ama hamilelik test sonucu yok bu yazdığım değerde daha önce yaptığım testin sonucu tarihe dikkat etmeden direk buraya yazdım sonra baktım dün yaptığım test değil yani

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya yemin ederim bazı insanların nasıl doktor olduğuna şaşıyorum, ben dün sağlık ocağına hem hamilelik testi hemde bi kaç kan değerimi ölçmek için gittim sabah baktım sonuçlar çıkmış ama hamilelik test sonucu yok bu yazdığım değerde daha önce yaptığım testin sonucu tarihe dikkat etmeden direk buraya yazdım sonra baktım dün yaptığım test değil yani
Bende bir sn gebelik yok sandım bu testi yakın tarihte verdiğini sanıp kuzum. Fiğer test ne zaman çıkarmış

Gökçe'nin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ay sorumsuz doktorlardan nefret ediyorum dün neden almamış
Ayy bilmiyorum ki dün söyledim ya sisteme geç düşecek yada almamış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bazen sisteme geç düşüyor galiba ya benim de öyle oldu doktor hamilesin dedi gittim e nabıızdan baktım beta yok birkaç gün sonra göründü iki gün

Bazen sisteme geç düşüyor galiba ya benim de öyle oldu doktor hamilesin dedi gittim e nabıızdan baktım beta yok birkaç gün sonra göründü iki gün geçmişti sanırım
Oda olabilir bilmiyorum ki

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar