Acil yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melisa Doğan tarafından oluşturulan Acil yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,323 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil yardım
Konbuyu başlatan Melisa Doğan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melisa Doğan

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar 6+2 de doktora gıttım kese var fakat bebek gorunmedı korkuyorum boş gebelık olur dıye boyle bir durum yasayan oldu mu
Ayni durumu benim kizimda yasadim canim kese var ama bos dedi 1 hafta sonra gittik gorebildik şükürler olsun simdi 4 yasinda abla olacak uzme kendini bazen gec gorebiliyorlar rabbim gönlüne gore versin canim.

Melisa Doğan

Kayıtlı Üye
rank
Ayni durumu benim kizimda yasadim canim kese var ama bos dedi 1 hafta sonra gittik gorebildik şükürler olsun simdi 4 yasinda abla olacak uzme kendini bazen gec gorebiliyorlar rabbim gönlüne gore versin canim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk hamilelıgım çok sevınmıştık 37 yasındayım umarım p.tesı kontrolde gorunur

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar 6+2 de doktora gıttım kese var fakat bebek gorunmedı korkuyorum boş gebelık olur dıye boyle bir durum yasayan oldu mu
Bendede aynı şeyi yaşadık ilk kese oluşuyor zaten sonra bebek oluşuyor en son kalp atışı bunların tamamı ilk 9 10 haftada oluşuyor benim 8+5 de hepsini gördüler canım bı gittim ne kese nede bebek vardı sonra kese vardı sonra bebek var kalp atışı yok dendi en son kanamam oldu acile gittim 8+5 de kalp atışını duydular şuan 17 olduk bile ,🥰 endişelenme annesi daha çok minnak

Melisa Doğan

Kayıtlı Üye
rank
Bendede aynı şeyi yaşadık ilk kese oluşuyor zaten sonra bebek oluşuyor en son kalp atışı bunların tamamı ilk 9 10 haftada oluşuyor benim 8+5 de hepsini gördüler canım bı gittim ne kese nede bebek vardı sonra kese vardı sonra bebek var kalp atışı yok dendi en son kanamam oldu acile gittim 8+5 de kalp atışını duydular şuan 17 olduk bile ,🥰 endişelenme annesi daha çok minnak
Umarım gorunur ılk hamılelıgım çok korkuyorum 37
Benimki 7. Hafta göründü kese var bebek de görünür hayırlısıyla
İnşallah benımkı de gorunur çok korkuyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar