Sorum var Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,023 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Evlatlarim ❤️❤️

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dişim çok fena resmen ölüceğimi hisseder gibi bir agrı napmalıyım hastaneye gitsem bakarlarmı😭😭😭
Bende de vardı ilk haftalarımda aldirmistim dişimi duramiyordum. Dişçiye gitim durumu anlatıp dişe baktılar kadın doğuma kağıt yazdılar acilden giriş yaptım ve doktora kağıdı okuyup imzaladı. Durum kötü oldugy için ihmal etmeyin ağrı. Geldikçe bebegide zarar veriyormuş bende bilmiyordum ama cidden bebeğe zararı varmış

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Bende de vardı ilk haftalarımda aldirmistim dişimi duramiyordum. Dişçiye gitim durumu anlatıp dişe baktılar kadın doğuma kağıt yazdılar acilden giriş yaptım ve doktora kağıdı okuyup imzaladı. Durum kötü oldugy için ihmal etmeyin ağrı. Geldikçe bebegide zarar veriyormuş bende bilmiyordum ama cidden bebeğe zararı varmış
Nasıl yani zararı var anlamadm

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yani şu ben mesela 2 hafta boyunca ağrı cekdim çekmezler zanetim ama o ağrı beni öldürüyordu resmen ve gebeliğimin 6/8 haftasında felandim doktor kızdı niye bu kadar bekledin kendini çok siktiysan. Zorladiysan bebeğin beyni hasar görür dedi. Madem böyle bişey var anında çık gel zaten dış acil bir durumdaysa mecbur izin veriyoruz. Ama şiddetli ağrı olup da kendine o ağrıyı cekdirmekle birlikde bebegide zarar vermiş oluyorsun dediydi doktor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani şu ben mesela 2 hafta boyunca ağrı cekdim çekmezler zanetim ama o ağrı beni öldürüyordu resmen ve gebeliğimin 6/8 haftasında felandim doktor kızdı niye bu kadar bekledin kendini çok siktiysan. Zorladiysan bebeğin beyni hasar görür dedi. Madem böyle bişey var anında çık gel zaten dış acil bir durumdaysa mecbur izin veriyoruz. Ama şiddetli ağrı olup da kendine o ağrıyı cekdirmekle birlikde bebegide zarar vermiş oluyorsun dediydi doktor
Gelişimi yeni olduğu için beyni henüz yavaş yavaş gelişmeye başladığı için birde organları yeni yeni oluşuyor olduğu için zarar verir dediydi

Gelişimi yeni olduğu için beyni henüz yavaş yavaş gelişmeye başladığı için birde organları yeni yeni oluşuyor olduğu için zarar verir dediydi

Ve ben ayrıca bütün o yağları felan aldım sürdüm hiç bir işe yaramadı açıkçası dış cekildi ve ertesi günü kendimi kuş gibi hisetin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar