Sorum var Acil

• Konbuyu başlatan Serpilozrn
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serpilozrn tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 527 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Serpilozrn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
S

Serpilozrn

Guest
37 haftalık gebeyimde kızlar, bebişimin vakti daha var sancım ağrım sızım yok fakat bizim eşimle derdimiz biraz değişik demiştim bi öncekinde eşim askeri personel, bendede ilgilenecek kimse yok eşimin yakın zamanda dönmesi lazım bizim niyetimiz temennimiz o gitmeden bebeğin doğumuydu bu hafta çarşamba perşembe günü doktorw gidip sezeryanla alınmasını istemek çocuğun, 38 haftadan önce almıyorlar biliyorum ama ben zaten 38e yakın bi zamanda gitmiş olucam nasıl olur

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
37 haftalık gebeyimde kızlar, bebişimin vakti daha var sancım ağrım sızım yok fakat bizim eşimle derdimiz biraz değişik demiştim bi öncekinde eşim askeri personel, bendede ilgilenecek kimse yok eşimin yakın zamanda dönmesi lazım bizim niyetimiz temennimiz o gitmeden bebeğin doğumuydu bu hafta çarşamba perşembe günü doktorw gidip sezeryanla alınmasını istemek çocuğun, 38 haftadan önce almıyorlar biliyorum ama ben zaten 38e yakın bi zamanda gitmiş olucam nasıl olur
37. Haftadan sonra sezeryan oluyor kuzum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bebeğin gelişimi kilosu iyiyse doktor alabilir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Biliyorum kuzum Çarşamba yada Perşembe günü gidicez konuşucaz, 38dede alınabilir bi sıkıntı yok derse böyle yapmayı düşünüyoruz yani bebeğin durumu iyiyse alınabilir bi skıntısı yoksa alınsın dicez ki eşim gitmeden doğum izninide askeriyeden alıp yanımda kalsın
Doğrudur kuzum hayırlısı ile inşaallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doğrudur kuzum hayırlısı ile inşaallah
Devlette mi gidiyorsun devlet Hastanesi'nde anne ve bebek açısından bir sağlık sorunu yok ise kolay kolay sezeryan yapmazlar kuzum

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
canim doktorlar genelde 39 hafdada sezeryan yapar amma bebegin gelisimi iyise 38 dede yapaarlar

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Tamamen bebeğin gelişimine bağlı canım bikaç gün rapor alsa eşin belki denk gelir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar