Sorum var Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adıgüzel tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 501 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Adıgüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar herkese bugün doktor kontrolüm vardı 34 haftalıgim 2200 gram kilosu az dedi ayriyetten suyu biraz fazlaymış sorun olur mu doktor sordum net cvp vermedi
Haftasıyla uyumlu canım kilosu maşallah son ayında iyi alır su fazlalığı içinde tatlı hamur işi tüketme gebelik şekeri olabilir oda su fazlalığı yapıyor

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar herkese bugün doktor kontrolüm vardı 34 haftalıgim 2200 gram kilosu az dedi ayriyetten suyu biraz fazlaymış sorun olur mu doktor sordum net cvp vermedi
Bende 34 2150 gram dün gittim kilosunu sorun etme sağlıklı olsun yeter oğlumda 2800 doğdu sonra hemen toparladı kızımda küçük doğacak belli benim için sağlıkla doğsun yeter 🤲

Adıgüzel

Kayıtlı Üye
rank
Bende 34 2150 gram dün gittim kilosunu sorun etme sağlıklı olsun yeter oğlumda 2800 doğdu sonra hemen toparladı kızımda küçük doğacak belli benim için sağlıkla doğsun yeter 🤲
Kilosunu sorun etmiyrm benim içinde sağlık olsun yeter fakat suyu biraz fazla dedi 4ncu doğumum diğerlerinde böyle sorunlar yaşamadım

Tüm sayfalar yüklendi.