Sorum var Acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenianniş_ tarafından oluşturulan Acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 565 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil
Konbuyu başlatan Yenianniş_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Yenianniş_

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 1 aylık doğduğundan itibaren emziriyorum sütümde baya bol geliyordu, bugün süt sağma makinası aldık sütümü sağdım gün içinde içirdim oğluma şimdi sütüm azaldı memeyi veriyorum ama az geliyor ağlayıp duruyor kaynanamda pirinç unundan mama yaptı içirdim az öncs bi zararı olurmu sizce

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 1 aylık doğduğundan itibaren emziriyorum sütümde baya bol geliyordu, bugün süt sağma makinası aldık sütümü sağdım gün içinde içirdim oğluma şimdi sütüm azaldı memeyi veriyorum ama az geliyor ağlayıp duruyor kaynanamda pirinç unundan mama yaptı içirdim az öncs bi zararı olurmu sizce
Niye sütünü sagip verdin ki canım biberon mu kullandin

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Biberon kullandım ama sıkıntı olmadı gene memeyi tuttu sadece memede süt azaldı akışkan gelmedi ona sinirlendi baya
Tamma memeyi tuttu ama canım biberondan süt daha çok akar memeden az akar biberon vermeye devam edersen bırakır memeni sütun fazlasını buzluğa koy devamlı göğsünden emzir

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bebeğin pirinç ununu tolere edemez sağma canım bebeğin çeksin sütünü hergün pekmezle suyu karıştırıp iç bir bardak sütünü artırır

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sen elinden geldiğince emzirmeye bak kuzum pirinç unu vesaire için daha çok çok erken sakın verme emdikçe sütün çoğalır

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Canım bence sağ ve süt saklama poşetleri var onlara koyup buzdolabına koyup sakla verince de şırınga ile yavaş yavaş ver yada çay kaşığı ile

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Kendi emsin emdikçe sütün gelir. Her emzirmeden sonra yada sütünü sağdıktan sonra kocaaamaaan bir bardak suyu içersen sütünün arttığını görürsün. Birde ben şimdiden aldım "milk max" diye bir emziren anneler için macun var pttavmden aldım Trendyol’da ve eczanelerde de var. Onu yedikçe sütüm hem şekerlendi hem de baya artmıştı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.