Adet sonrası lekelenme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hastalıklar kategorisinde İki prenses annesiyim🥰🥰 tarafından oluşturulan Adet sonrası lekelenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 888 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hastalıklar
Konu Başlığı Adet sonrası lekelenme
Konbuyu başlatan İki prenses annesiyim🥰🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...
Selamünaleyküm kızlar nasılsınız hamile olan anne adayları inşallah sizde iyisinizdir hamilelikleriniz sorunsuz geçiyordur benim sorum ben Mayıs ayında doğum yaptım ve doğumdan 4 ay sonra adet gördüm fazla olmadi geçen yine adet oldum bitti ama biteli bi kaç gün oldu 2 günden beri pembemsi akıntım var az az geliyor sizce neden oluyor acaba enfeksiyon mu var cevaplarınız için teşekkür ederim canlarım

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Selamünaleyküm kızlar nasılsınız hamile olan anne adayları inşallah sizde iyisinizdir hamilelikleriniz sorunsuz geçiyordur benim sorum ben Mayıs ayında doğum yaptım ve doğumdan 4 ay sonra adet gördüm fazla olmadi geçen yine adet oldum bitti ama biteli bi kaç gün oldu 2 günden beri pembemsi akıntım var az az geliyor sizce neden oluyor acaba enfeksiyon mu var cevaplarınız için teşekkür ederim canlarım
Enfeksiyon degil dır kuzum 10 gune kadar leke seklinde gelmesi normal 10 den sonra ozur oluyor

...

Moderator
Mod
rank
Aleyküm selam canım.Bugün sancılı geçiyor.Pazartesiye sezaryen doğumum var inşaAllah.Canım benimde son çocuğumda olmuştu.Doktora gittim.Rahimde yara var dedi.Farklı farklı sebepler olabilir.Doktora görünmeni tavsiye ederim kuzum😘

Tüm sayfalar yüklendi.