Sorum var Adet sorusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bedia demir tarafından oluşturulan Adet sorusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 578 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet sorusu
Konbuyu başlatan Bedia demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bedia demir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlarda adetin bitkten 3 gün sonra lekelem geldi niye acaba bilgisi olan varmi
Adet dönemi süresinin bitiminden sonra gelen bu akıntının hükmünün özür olabileceği de söyleniyor diyanete göre regl sonrası gelen kahverengi akıntı adet hükmünde sayılır ve kadın hala adet döneminin içerisinde görülür

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
Adet dönemi süresinin bitiminden sonra gelen bu akıntının hükmünün özür olabileceği de söyleniyor diyanete göre regl sonrası gelen kahverengi akıntı adet hükmünde sayılır ve kadın hala adet döneminin içerisinde görülür
Teşekkürler ederim bilgin için

Poyraz03

Kayıtlı Üye
rank
Bendede 3 4 ay aynı sıkıntı oldu adetim bitiyodu daha 10 gün olmadan lekelenme oluyodu ve ben bunu hep gebelik belirtisi diye her ay umitleniyodum ama doktor sadece stresten olduğunu söyledi bı sıkıntı olarak görmedi canım zaten sıkıntıyı bırakıp kendimi rahatlatmaya çalıştığım ayda hamile kaldım sende bı doktora görün istersen 😘

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
Bendede 3 4 ay aynı sıkıntı oldu adetim bitiyodu daha 10 gün olmadan lekelenme oluyodu ve ben bunu hep gebelik belirtisi diye her ay umitleniyodum ama doktor sadece stresten olduğunu söyledi bı sıkıntı olarak görmedi canım zaten sıkıntıyı bırakıp kendimi rahatlatmaya çalıştığım ayda hamile kaldım sende bı doktora görün istersen 😘
Benim düşük geçirdim onda alabilir diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktor

Doktor
Bendede 3 4 ay aynı sıkıntı oldu adetim bitiyodu daha 10 gün olmadan lekelenme oluyodu ve ben bunu hep gebelik belirtisi diye her ay umitleniyodum ama doktor sadece stresten olduğunu söyledi bı sıkıntı olarak görmedi canım zaten sıkıntıyı bırakıp kendimi rahatlatmaya çalıştığım ayda hamile kaldım sestrestende bı doktora görün istersen 😘
Stresten nasıl nasıl geçirim acaba sizin nasıl atlatiniz

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar