Sorum var Adet yanma

• Konbuyu başlatan Zeynep bebek
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep bebek tarafından oluşturulan Adet yanma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 268 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet yanma
Konbuyu başlatan Zeynep bebek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deneyimlianne
Z

Zeynep bebek

Guest
Kızlar bu gün adet oldum akşama doğru 5 dk bir tuvalet e çıkma ve yanmalar başladı neden olur bı bilgisi olan var mı?

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bu gün adet oldum akşama doğru 5 dk bir tuvalet e çıkma ve yanmalar başladı neden olur bı bilgisi olan var mı?
Enfeksiyondam dolayı yanma olur canım adet bitiminde tahlil ver ona göre tedavi uygulanır. Ayrıca taharet suyuna sirke damlat faydasını görürsün yanmayı geçirir

deneyimlianne

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon olabilir.Bununla birlikte sürekli idrar yapma isteği,idrara çıkınca çok az idrar yapma,yanma,karın ağrısı eşlik ediyorsa büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyon vardır.Acilde bi iğne ,bir de verilen antibiyotikleri kullanırsanız geçer Allah'ın izniyle

Tüm sayfalar yüklendi.