Sorum var Adet

• Konbuyu başlatan Cansu yağmur
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansu yağmur tarafından oluşturulan Adet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 726 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Adet
Konbuyu başlatan Cansu yağmur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
C

Cansu yağmur

Guest
Merhaba arkadaşlar benim size Bi sorum olacak doğum yaptıktan sonra hiç adet olmadım 9 ay oldu geçen hafta sadece sarı salgı gibi sonrada açık renkte kanama oldu bu normal mi yoksa yine hamilelik belirtisi mi? Sizde yaşadınız ise yardımcı olur musunuz

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar benim size Bi sorum olacak doğum yaptıktan sonra hiç adet olmadım 9 ay oldu geçen hafta sadece sarı salgı gibi sonrada açık renkte kanama oldu bu normal mi yoksa yine hamilelik belirtisi mi? Sizde yaşadınız ise yardımcı olur musunuz
Adət olmadıqın sürədə hamilə kalma ihtimalin yok kuzum

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Adet olmaman normaldir canım ama bu lekelenmenin üstüne düzgün korunmasanız hemen hamile kalabilirsin tedbirli olmalısın canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Doğumdan sonra hamile kalma ihtimali daha yüksektir çünkü rahim kendini yeniler. Menopoz durumunda hamile kalma ihtimali yoktur çünkü yumurta üretimi durur. Doğumdan sonra 1 sene adet olmaman gayet normal ama korunmaya dikkat et

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum çok normal doğum sonrası adet düzensizliği oluyor herkeste

Tüm sayfalar yüklendi.