Adet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Adet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 556 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Adet
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kizlar ben her ayın 5 veya 6 Sina adet oluyorum benim adetim düzenli değil mi bir de adet hesaplamasi nasıl yapılıyor adetin başladığı gün mu baz alınır yoksa bittiği gün mu
Başladığı gün baz alınır canım o zaman sen 30 günde 1 oluyorsun kuzum 28 günde değil

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
O zaman düzensiz mi oluyor anlamadım
Hayır kuzum düzensiz değil bende her ayın 14 neden 14 e oluyorum yada 15 . 1 2 günlük aksama düzensizlik sayılmaz.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

26 günde yad 32 gün arasında regl gören kadınlar normal adet döngüsüne shipyir canım endişe etme

Son düzenleme:

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Hayır kuzum düzensiz değil bende her ayın 14 neden 14 e oluyorum yada 15 . 1 2 günlük aksama düzensizlik sayılmaz.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

26 günde yad 32 gün arasında regl gören kadınlar normal adet döngüsüne shipyir canım endişe etme
Teşekkür ederim bilgilendirdiniz Rabbim razı olsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar ben her ayın 5 veya 6 Sina adet oluyorum benim adetim düzenli değil mi bir de adet hesaplamasi nasıl yapılıyor adetin başladığı gün mu baz alınır yoksa bittiği gün mu
Her ay düzenli bir şekilde oluyor isen düzenlidir kuzum adet hesaplaması ise adetin başladığı gün ile hesaplanır

Tüm sayfalar yüklendi.