Ağrı kesici krem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Handeee tarafından oluşturulan Ağrı kesici krem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 377 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı kesici krem
Konbuyu başlatan Handeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Havvanur

Handeee

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar boyun omuz ağrısı için muscqflex duo sürüyorum zararı var mı yada siz ne önerirsiniz

Handeee

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben gebelikte kullanmak istedim krem de doktora sorduğumda zararı olabilcegini söylemişti ilaç bile yutmuyorum parol dan başka bişey kullanilmiyo zaten de sen arastir bir yada doktora danis öyle kullan cnm
Evet parol iyi ki var ama geçmiyor bpyun tutulması oldu sanırım 10 haftalık gebeliğim suan

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet parol iyi ki var ama geçmiyor bpyun tutulması oldu sanırım 10 haftalık gebeliğim suan
Saglicak la alırsın insallah kucagina canim boynuna yemeni dola ister sen yada bogazli ince kazak falan varsa onu da giyebilirsin boynun sıcak tutsun diye çok sıcak olmayan su torbası falan koyabilirsin istersen geçmiş olsun tekrardan cnm

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben gebelikte kullanmak istedim krem de doktora sorduğumda zararı olabilcegini söylemişti ilaç bile yutmuyorum parol dan başka bişey kullanilmiyo zaten de sen arastir bir yada doktora danis öyle kullan cnm
Abla benimde kolum biraz zorladigim icin agri yapiyo vikis sursem bisey olur mu

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cok teşekkür ederim Allah'a emanet olun
Rica ederim cnm sende RABBIM e emanet sin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Az miktarda sür cnm üstüne de gevşek şekilde yemeni dola sıcak tutsun sana da geçmiş olsun cnm

Az miktarda sür cnm üstüne de gevşek şekilde yemeni dola sıcak tutsun sana da geçmiş olsun cnm

Havvanur

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim cnm sende RABBIM e emanet sin

Cok sagol abla ALLAH razı olsun inşaAllah hayirli geceler

Tüm sayfalar yüklendi.