Ağrı kesici

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yamlike tarafından oluşturulan Ağrı kesici başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 413 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı kesici
Konbuyu başlatan Yamlike
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yamlike

Yamlike

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba gebeliğimin daha çok basindayim ancakbaş agrilari yasiyorum parol u icebilir misim kullananlar var mi zarari olur mu ?

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba gebeliğimin daha çok basindayim ancakbaş agrilari yasiyorum parol u icebilir misim kullananlar var mi zarari olur mu ?
Cnm gecmis olsun. Tansiyonuna bakiyor musun. Bende 3. Ayimda bas agrisi cekmistim 2,3 gun devam etmisti. Ama bende tansiyon cikti. Sende ihmal etme ölç arada cnm

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hamilelikte ağrı kesici olarak sadece parol kullanılır. Damardan da alabilirsin daha çabuk etki eder. Bir de bol su tüket hafifletir

Yamlike

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte ağrı kesici olarak sadece parol kullanılır. Damardan da alabilirsin daha çabuk etki eder. Bir de bol su tüket hafifletir
Çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm gecmis olsun. Tansiyonuna bakiyor musun. Bende 3. Ayimda bas agrisi cekmistim 2,3 gun devam etmisti. Ama bende tansiyon cikti. Sende ihmal etme ölç arada cnm
Ara ara tansiyonum çıkıyordu önceden ama benim baş ağrılarım sıklıkla ve dayanılmayacak sekilde oluyor. Arvelesten baska icmezdim ama tesekkur ederim tansiyonumu araliklarla ölçeyim belki ondandir cok tesekkurler

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ara ara tansiyonum çıkıyordu önceden ama benim baş ağrılarım sıklıkla ve dayanılmayacak sekilde oluyor. Arvelesten baska icmezdim ama tesekkur ederim tansiyonumu araliklarla ölçeyim belki ondandir cok tesekkurler
Arvelesten başkası kesmiyorsa ağrın ciddi demekki dr na danışabilirsin serum da taktırabilir geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar