Sorum var Ağrı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nevin__8181 tarafından oluşturulan Ağrı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 300 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrı
Konbuyu başlatan Nevin__8181
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Meraba hanımlar 26. Haftamdayim sol göğüs altımda inanılmaz bi ağrı var özellikle bisey yediğimde oluyo kalıcı bi ağrı değil ama başladığı zaten ağrı fena vuruyor neden olabilir yaşayan var mı bu durumu ??
Kuzum rahim giderek büyüdüğü için kaburga bölgesinde genişleme oluyor buda baskınin artmasına sebep oluyor endişe etme ben de her iki gebeliğimde son 3 ay hep kaburgalarim acıyordu kollarıni yüksekte tut iyi gelir yada uzanır pozisyonda ayaklarıni duvara dik oda çok iyi geliyor

Nevin__8181

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum rahim giderek büyüdüğü için kaburga bölgesinde genişleme oluyor buda baskınin artmasına sebep oluyor endişe etme ben de her iki gebeliğimde son 3 ay hep kaburgalarim acıyordu kollarıni yüksekte tut iyi gelir yada uzanır pozisyonda ayaklarıni duvara dik oda çok iyi geliyor
Benim hep aynı yer aynı saatler evet doktoruma da söyledim korkulcak bisey yok diyo ama o ağrı bambaşka 🤲🏻🤲🏻

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Meraba hanımlar 26. Haftamdayim sol göğüs altımda inanılmaz bi ağrı var özellikle bisey yediğimde oluyo kalıcı bi ağrı değil ama başladığı zaten ağrı fena vuruyor neden olabilir yaşayan var mı bu durumu ??
canim bendede hep sol gogus altumda olurdu agri yemek yedigum zaman dahada artirdi doktorum bebegin baski yapdignu derdi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Mide dolu olunca bebeğinde büyüklüğü ile kaburgalara baskı yapar normal yemek yedikten sonra dik oturmak iyi gelir sade soda iç miden rahatlarsa baskı da azalır

Tüm sayfalar yüklendi.