Konuya cevap cer

Ya aynen bende oyle yapıyorum naneli sakız felan aldım ama tadı gidince ağzımdan atınca yine aynı oluyor anlam veremedim neden inşaallah geçer hemen canım hayırlısıyla  sağlıklıca kucağına al bebisini inşallah

[automerge]1623457942[/automerge]

Ha yok canım o değil onu da yaşıyorum sabah kalkınca ama bu dediğim sürekli yani gün boyu oluyor bisey yerken yada yemek yerken geçiyor yemeyi bırakınca 5 dk sonra ağzım tekrar acilasiyor anlam veremedim neden oluyor

[automerge]1623457971[/automerge]

Ha yok canım o değil onu da yaşıyorum sabah kalkınca ama bu dediğim sürekli yani gün boyu oluyor bisey yerken yada yemek yerken geçiyor yemeyi bırakınca 5 dk sonra ağzım tekrar acilasiyor anlam veremedim neden oluyor

[automerge]1623457976[/automerge]

[automerge]1623458067[/automerge]

Yaaa işte benim de aynı böyle şu bile içemiyorum neden oluyor ki acaba inşallah geçer

[automerge]1623458170[/automerge]

Ayy gerçekten mi bizimki de geçer inşallah hemen 🤲