Sorum var Aksesuar meme

• Konbuyu başlatan Gülhanım
  • Toplam 12 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülhanım tarafından oluşturulan Aksesuar meme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 620 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aksesuar meme
Konbuyu başlatan Gülhanım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim canım ilgin için. Bu arada cinsiyet öğrenmişsin hayırlı olsun kıza benziyor dediyse dönmez artık ALLAH gönlünüze göre versin 🥰bende dün öğrendin erkek ilk çocuğum da erkek sağlıklı hayırlı olsun da tek istediğim bu
Çok sağol canım benim . Bizde inşallah kızdır diyoruz şuan bir tane oğlum var sağlık hepsinden önemli tabi ama dünden beri kız diye seviniyoruz 😂😂inşallah ters köşe yapmaz bize.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Elimde dokunduğum zaman ağrıyı hissediyorum sizde de öyle mi bu hamileliginiz de oldu mu yine peki
Evet bende de dokunduğum zaman acırdı sadece canım o zaman endişe etme acıyan şişlik iyidir acımaması sorun normalde çünkü 😘

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar iyi akşamlar ilk hamileligim de olmuştu bu hamileligimde yine oldu aranız da olan var mı hamilelik döneminde koltuk altında şişlik ağrı doğum sonrasında gitmiştim doktor yağ bezesi dedi alınabilir ama yine gebelikte tekrar olur demişti aldırmadım ama geçmişti neredeyse şu an yine oldu dediği gibi doktorun ağrı yapıp rahatsız ediyor benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı
Merhaba canım oğlum da da benim göğüsümn altında çıkmıştı sonra üç verdi şişlik geçti iz kaldı ama nasıl agrimisti ya sana da çok geçmiş olsun tekrardan bir gtsen cnm buarada hayırlı kandiller ♥️

Böyle birsey başınıza gelmediği için araştırmamış olabilirsiniz aksesuar meme deniliyor gebelikte oluşuyor içinde süt dahi birikiyor anlatabilmişimdir umarım
Bendede oldu cnm ama alındı şükür ikinci gebelik doğumda olmadi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Elimde dokunduğum zaman ağrıyı hissediyorum sizde de öyle mi bu hamileliginiz de oldu mu yine peki
Süt olabilirmi cnm

Tüm sayfalar yüklendi.