Sorum var Alerji

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma Taş tarafından oluşturulan Alerji başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 830 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alerji
Konbuyu başlatan Fatma Taş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatma Taş

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bıktım burun akintisindan ne uyku var ne nefes alabiliyorum bu durumu yaşayan ve ilaç kullanan hamiş anneler var mı yardımcı olabilecek
Canım doktoruna danış sana ve bebeğine uygun olan antihistaminik (alerji) grubu ilaclari önerecektir. Başkasının önerdiği önereceği ilaçları kullanma

Fatma Taş

Kayıtlı Üye
rank
Canım doktoruna danış sana ve bebeğine uygun olan antihistaminik (alerji) grubu ilaclari önerecektir. Başkasının önerdiği önereceği ilaçları kullanma
Teşekkür ederim zyrtec verdi ama bena yeterli gelmio sadece beş gün dedi kbb gidecegm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun kuzum doktoruna danıştinmi
Teşekkür ederim zyrtec verdi sadece beş gün kullan dedi ben kbb gideyim dedim değişen birşey olur mu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim zyrtec verdi ama bena yeterli gelmio sadece beş gün dedi kbb gidecegm

Teşekkür ederim zyrtec verdi sadece beş gün kullan dedi ben kbb gideyim dedim değişen birşey olur mu
İnşallah iyi gelir canım iyi gelmez ise KBB ye görünürsün

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Yetmiyorsa farklı bı ilaca geçer ya da onun yanına ilaç ekler canım ama mutlaka KBB ye görün. Geçmiş olsun

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bıktım burun akintisindan ne uyku var ne nefes alabiliyorum bu durumu yaşayan ve ilaç kullanan hamiş anneler var mı yardımcı olabilecek
Ayy valla bayadir benimde ayni nasi bi alerjiyse hapsuruk sumkuruk tikaniklik bi bitmedi biseyde kullanmak istemiyorum nolur nolmaz diye ama dayanilmaz gercekten zaten normaldede uyku yoktu simdi hic yok Allah yardimcimiz olsun

Fatma Taş

Kayıtlı Üye
rank
Ayy valla bayadir benimde ayni nasi bi alerjiyse hapsuruk sumkuruk tikaniklik bi bitmedi biseyde kullanmak istemiyorum nolur nolmaz diye ama dayanilmaz gercekten zaten normaldede uyku yoktu simdi hic yok Allah yardimcimiz olsun
Amin canım arkdsm astım hastası ayrıca alerjisi hepsini kullanıyor iki tane de çocuğu var şuan hamile ama kullanıyor doktoru kullan demiş ama benim ki tek bir ilaç ve kısıtlı şekilde öneriyor

Tüm sayfalar yüklendi.