Sorum var Alışveriş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gunesh tarafından oluşturulan Alışveriş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 290 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alışveriş
Konbuyu başlatan gunesh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar yenidoğan alışverişi yapmak istiyorum. Bildiğiniz uygun fiyatlı ürünleri dandik olmayan site var mı? Bebecimo diye bi sayfa var bilemedim güvenilir mi?
Canım ben kizimin kiyafetlerini e bebek, civil, zara kids, panço
Birde arkadasim.ogluna bir tane siteden alisveris yapıyor asiri uygun mus ve ayni zamanda ürünleri cok iyi oldugunu söylüyor bozulma gibi seyler olmamis o sitenin adida minicity Dünyası, bende burdan kizima citcitli zibin alicam bakalim nasil gelicek

❤️CANDAN❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yenidoğan alışverişi yapmak istiyorum. Bildiğiniz uygun fiyatlı ürünleri dandik olmayan site var mı? Bebecimo diye bi sayfa var bilemedim güvenilir mi?
LCW güzel Trendyol necix baby güzel
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ben kizimin kiyafetlerini e bebek, civil, zara kids, panço
Birde arkadasim.ogluna bir tane siteden alisveris yapıyor asiri uygun mus ve ayni zamanda ürünleri cok iyi oldugunu söylüyor bozulma gibi seyler olmamis o sitenin adida minicity Dünyası, bende burdan kizima citcitli zibin alicam bakalim nasil gelicek
Dm den ulaşamadım sana hülya yı çok merak ediyorum haberin varmı diğer bebek nasıl

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Ben minicity den aliyodum canım ilk yikamada pamuklandi bı kaç ürün bide modamizbirden alıyorum genelde uygun oluyo LC ve ebebek ürünleri gerçekten iyi ama uçtu maalesef fiyatları

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar