Sorum var Amniyosiz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayss1690 tarafından oluşturulan Amniyosiz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,106 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Amniyosiz
Konbuyu başlatan Ayss1690
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Elif.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok teşekkür ederim Elif hanım çok sağolun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Periontoloji uzmanı gittiğim doktor fakültede hoca aynı zamanda o kendine güveniyor ama insan yinede korkuyor
doğrudur bende dalında uzman bir perinatoloji doktorundan dinledim canım birebir o yüzden söylemek istedim.. rabbim sağ salim kucağın almayı nasip etsin inşallah

Elif.

Kayıtlı Üye
rank
yok canım onu biliyorum sadece merak ettim doktor az daa olsa usg den bakınca anlamıştır br şeyler allah korusun o iğne annenin karnında iken bebek haraket etse 27. haftalık olan bebeğe olacak onun için doktor her şeyi göze aldımı yada tedvi edilebilecek bir şeyden mi şüpheleniyor d

doğrudur bende dalında uzman bir perinatoloji doktorundan dinledim canım birebir o yüzden söylemek istedim.. rabbim sağ salim kucağın almayı nasip etsin inşallah
Ben iktiyosiz hastasıyım o yüzden yaptırdım.

doğrudur bende dalında uzman bir perinatoloji doktorundan dinledim canım birebir o yüzden söylemek istedim.. rabbim sağ salim kucağın almayı nasip etsin inşala

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...