Yaptırdım 22 hastalıkta chic bir problem olmadı korkma bin de bir düşük ihtimal var ben oda gelip beni mi bulcak deyip yaptırdım vala iykide yaptırdım 
[automerge]1662731435[/automerge]
Herşeyi araştırıp öyle yaptırdım cerahpaşa da doçent doktor profesorle görüştüm ondan sonra verdim 5 dk lik işlem bebeği izliyorlar izleyip yapıyorlar . İğne yle yapılıyor koldan değilde karından iğne yapılıyor öyle düşün acısı yok 5 dk lik herşeyin temiz çıktı çok şükür
[automerge]1662731447[/automerge]
Herşeyi araştırıp öyle yaptırdım cerahpaşa da doçent doktor profesorle görüştüm ondan sonra verdim 5 dk lik işlem bebeği izliyorlar izleyip yapıyorlar . İğne yle yapılıyor koldan değilde karından iğne yapılıyor öyle düşün acısı yok 5 dk lik herşeyin temiz çıktı çok şükür
[automerge]1662731450[/automerge]
[automerge]1662731461[/automerge]
Herşeyi araştırıp öyle yaptırdım cerahpaşa da doçent doktor profesor görüştüm ondan sonra verdim 5 dk lik işlem bebeği izliyorlar izleyip yapıyorlar . İğne ile yapılıyor koldan değilde karından iğne yapılıyor öyle düşün acısı yok 5 dk lik herşeyin temiz çıktı çok şükür
[automerge]1662731470[/automerge]
Herşeyi araştırıp öyle yaptırdım cerahpaşa da doçent doktor profesör görüştüm ondan sonra verdim 5 dk lik işlem bebeği izliyorlar izleyip yapıyorlar . İğne ile yapılıyor koldan değilde karından iğne yapılıyor öyle düşün acısı yok 5 dk lik herşeyin temiz çıktı çok şükür
[automerge]1662731475[/automerge]
Herşeyi araştırıp öyle yaptırdım cerahpaşa da doçent doktor profesör görüştüm ondan sonra verdim 5 dk lik işlem bebeği izliyorlar izleyip yapıyorlar . İğne ile yapılıyor koldan değilde karından iğne yapılıyor öyle düşün acısı yok 5 dk lik herşeyin temiz çıktı çok şükür
[automerge]1662731587[/automerge]
Tedavi değil sebebini bulup bebek doğar doğmaz hangi tedaviyi takibini uygulanacağının yolunu çizmek için istiyorlar
[automerge]1662731594[/automerge]
Tedavi değil sebebini bulup bebek doğar doğmaz hangi tedaviyi takibini uygulanacağının yolunu çizmek için istiyorlar
[automerge]1662731600[/automerge]
Tedavi değil sebebini bulup bebek doğar doğmaz hangi tedaviyi takibini uygulanacağını yolunu çizmek için istiyorlar
[automerge]1662731601[/automerge]
Tedavi değil sebebini bulup bebek doğar doğmaz hangi tedaviyi takibini uygulanacağını yolunu çizmek için istiyorlar
[automerge]1662731603[/automerge]
[automerge]1662731604[/automerge]
[automerge]1662731605[/automerge]
[automerge]1662731610[/automerge]