Normal
Canim benimde dusuk tehlikem var plesanta rahim agzini kapatmis tehlikeli dedi ayda bir gidiyorum ozele aylik 150 tl cok degil esimd3 annem idereli olalim diye diyor nerden kisarsak ordan kaar gibi dusunuyor dedi bende oturdum hesapladim gecen ay 870 tl sigaraya para vermissin az ic ozaman dedim kendilerinin zamaninda hastanemi varmis ewde dogurmuslar vb...[automerge]1631428543[/automerge]Onu bende yapacam az kaldi canim 20 gunluk ewliyken geldi 4 ay kaldi odamiza 2 kere esim le o is icin girdik hemen arkamizdan kapiyi calmadan girdi ama keske oyle yakalasaydi ben kiyameti kopartsaydim ondan sonrada 4 ay esim uzak durdu[automerge]1631428576[/automerge]Onu bende yapacam az kaldi canim 20 gunluk ewliyken geldi 4 ay kaldi odamiza 2 kere esim le o is icin girdik hemen arkamizdan kapiyi calmadan girdi ama keske oyle yakalasaydi ben kiyameti kopartsaydim ondan sonrada 4 ay esim uzak durdu
Canim benimde dusuk tehlikem var plesanta rahim agzini kapatmis tehlikeli dedi ayda bir gidiyorum ozele aylik 150 tl cok degil esimd3 annem idereli olalim diye diyor nerden kisarsak ordan kaar gibi dusunuyor dedi bende oturdum hesapladim gecen ay 870 tl sigaraya para vermissin az ic ozaman dedim kendilerinin zamaninda hastanemi varmis ewde dogurmuslar vb...
[automerge]1631428543[/automerge]
Onu bende yapacam az kaldi canim 20 gunluk ewliyken geldi 4 ay kaldi odamiza 2 kere esim le o is icin girdik hemen arkamizdan kapiyi calmadan girdi ama keske oyle yakalasaydi ben kiyameti kopartsaydim ondan sonrada 4 ay esim uzak durdu
[automerge]1631428576[/automerge]