Anensefali

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melek2121. tarafından oluşturulan Anensefali başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 745 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anensefali
Konbuyu başlatan Melek2121.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras
B

Bbb

Guest
Bebeğine anensefali denip bebeği sağlıklı doğan var mı
11.4 haftalık

Benim kızıma demişti aptal doktor. İlk hastane öldü dedi imza atıp başka hastaneye gittim. Orada da anensefali dedi kürtaj yapabilirsin dediler ağlaya ağlaya özel e gittim cebimde 1 kuruş bile yoktu doktora yalvardım yakardım nolur bana sağlıklı mı bişey diyin diye. Sağolsun doktor hanım baktı bebeğin çok sağlıklı hiç birşeyi yok dedi hatta cinsiyetini bile söyledi. O günden sonra devlete asla asla gitmedim. Başka bir hastaneye de git kardeşim. Ben ağlaya ağlaya öldüm resmen. Şimdi kızım 5 yaşında dünyalar güzeli ve çok da sağlıklı şükürler olsun.

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğine anensefali denip bebeği sağlıklı doğan var mı
11.4 haftalık
Çok üzüldüm canım😥 gerçekten zor bir süreç folik asitin beynin gelişmeyen kısımlarında %60 70 oranında etki ettiği düşünülmekte doktorunun verdiği takviyeleri mutlaka düzenli kullanmanı tavsiye edebilirim.

Melek2121.

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızıma demişti aptal doktor. İlk hastane öldü dedi imza atıp başka hastaneye gittim. Orada da anensefali dedi kürtaj yapabilirsin dediler ağlaya ağlaya özel e gittim cebimde 1 kuruş bile yoktu doktora yalvardım yakardım nolur bana sağlıklı mı bişey diyin diye. Sağolsun doktor hanım baktı bebeğin çok sağlıklı hiç birşeyi yok dedi hatta cinsiyetini bile söyledi. O günden sonra devlete asla asla gitmedim. Başka bir hastaneye de git kardeşim. Ben ağlaya ağlaya öldüm resmen. Şimdi kızım 5 yaşında dünyalar güzeli ve çok da sağlıklı şükürler olsun.
Benimde ilk bebeğim 6 haftalken gelişmedi aldm kürtajla buna da pazartesi sürekli gitim doktor öyle dedi daha cesaret edip başka doktor gitmedm yarn başkasına gidcm :( tek duham yalan çıkması
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok üzüldüm canım😥 gerçekten zor bir süreç folik asitin beynin gelişmeyen kısımlarında %60 70 oranında etki ettiği düşünülmekte doktorunun verdiği takviyeleri mutlaka düzenli kullanmanı tavsiye edebilirim.
Canım ben kulandım 3 paket bitirdim ilk ay düzgün yemek yemezdim sürekli meyve yerdim :( Bilmiyorum yarn başka doktora gdcm lütfen bana duha edin yalan çıksn inş

Rabbim şifa versin kuzum😔
İnşallah:(

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ilk bebeğim 6 haftalken gelişmedi aldm kürtajla buna da pazartesi sürekli gitim doktor öyle dedi daha cesaret edip başka doktor gitmedm yarn başkasına gidcm :( tek duham yalan çıkması

Canım ben kulandım 3 paket bitirdim ilk ay düzgün yemek yemezdim sürekli meyve yerdim :( Bilmiyorum yarn başka doktora gdcm lütfen bana duha edin yalan çıksn inş

Allah korktuğunla sınamasın seni canım dualarım seninle

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Allah hakkında hayırlısını versin gülüm 🥺 çok zor bi durum ama tek doktorla kalma bencede yanılma olabilir. Allah yüzüne baksın bebeğininde seninde

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Şükürler olsun canım benim ❤🤲

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank

Gittin mi doktora

Tüm sayfalar yüklendi.