Ani hareket

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmakk tarafından oluşturulan Ani hareket başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,033 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ani hareket
Konbuyu başlatan İrmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mucizebebekim

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar benim bebegimin esi asagida bu surede dinleniyorum yukari ciksin diye insaallah ama ben uzanirken ani donusler yapiyorum saga sola zararli mi sizce 😳

Mucizebebekim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar benim bebegimin esi asagida bu surede dinleniyorum yukari ciksin diye insaallah ama ben uzanirken ani donusler yapiyorum saga sola zararli mi sizce 😳
Biraz daha yavas dikkatli ol tabi esi asagidaysa yukselebilir yukselmesede cok cok sezeryan olursun kanama falan yoksa panik yapma

Mucizebebekim

Kayıtlı Üye
rank
Ne zaman hareket eder peki sence canim ilk bebegim cok merak ediyorum 😁
Ben 20 haftalik oldum daha yeni böyle karnimda sertlesme gibi bazen pıt pıt kalp atisi gibi hissediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 20 haftalik oldum daha yeni böyle karnimda sertlesme gibi bazen pıt pıt kalp atisi gibi hissediyorum
Ilk gebelikde gec oluyo kiz bebekse oda gec oynuyomus sirt ustu yat ozellikle sabah gece acken elini koy karnina dinle illa bi kipirdama bagirsak hareketi gibi biseyler baslayacak 20 haftaya kadar ben hic hissetmedim

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank

Ilk gebelikde gec oluyo kiz bebekse oda gec oynuyomus sirt ustu yat ozellikle sabah gece acken elini koy karnina dinle illa bi kipirdama bagirsak hareketi gibi biseyler baslayacak 20 haftaya kadar ben hic hissetmedim
Benimki kiz canim bakalim ne zaman kipirdicak minnak 🍭😁

Tüm sayfalar yüklendi.