Ankara Şehir Hastanesi💬💬

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansubavkirrr tarafından oluşturulan Ankara Şehir Hastanesi💬💬 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,525 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ankara Şehir Hastanesi💬💬
Konbuyu başlatan Cansubavkirrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Cansubavkirrr

Kayıtlı Üye
rank
Yani ben çok zorluk yaşadığım için hep erkek doktora giderim memnunum da mesela Altan muaaane etmek istiyor bayan doktor yok dediğin zaman it gibi azarlıyor fakat erkek doktor istemediginde sen bilirsin karar senindir diyor yada ilgili anlayışlı. Gününde çağırıyor bir çok sorularını. En güzel şekil dde yanıtlıyor
Bakmıyor çoğu doktor valla fazlada iyi değil şehir hastanesi

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Aman yok ablacım. 🤣 Ben bu bayan doktorlardan çok cekdim ya ellerinden gelse kapıya atarlar adamı 😂 geçmiş olsun ablam. Valahi en aktıfi sensin ❤️🌺
Evet kuzum erken doğum riski yzuumden annemin yanına anakraya geldim nerdeyse 2.5 aydır burdayım ve 2 haftada bir Feyza hocaya gidiyorum kontorle aşırı tatlı ve iyi bir doktor cidden tavsiye ederim 🤭🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aman yok ablacım. 🤣 Ben bu bayan doktorlardan çok cekdim ya ellerinden gelse kapıya atarlar adamı 😂 geçmiş olsun ablam. Valahi en aktıfi sensin ❤️🌺
Vallahi kuzum bende kendi oturduğum şehirde erkek doktordan çok çektim en son doktorum wrkekti ama baya ilgiliydi ondan öncekiler resmen beni sinir krizine sokuyordu buraya gelince de ben kendim gitmedim zaten Feyza hocaya yengem de hep o dotkora muayene oldu o tavsiye etti onun tavsiyesi üzerine gittim 😍 aşırı memnunum. Sağol kuzum arada

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sen iyi dediğin için randevu aldım 3lü tarama sonucu göstericem 2 hafta sonra benim bahsettiğim doktorda kendi bakıyordu aynı kişiden bahsediyoruz sandım 😊
Bende Çarşamba günü gidecem kuzum hadi hakkında hayırlısı olsun güzel sonuçlarla gel inslahh 🤲🏻♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Perinolijiye mi gidiyorsun ablacim riskli demistinde
Hayır balım perinatolijye gitmiyorum normal Feyza hanım bakıyor bir sıkıntı olursa yeniden gönderir ama suanlik şükür yok.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında perinatolijilik birşeyin de yok sadece bende aktif bir kanama bulunuyordu ve birde 1cmlik açıklık vardı 27. Haftada rahim ağzından sıkıntı olmadığını için doktorlar perinatolijye yönlendirmedi.
Bu arada kaç yaşındasın kuzum sen

Tüm sayfalar yüklendi.