Sorum var Ankara sehir hastenesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asli06 tarafından oluşturulan Ankara sehir hastenesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,229 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ankara sehir hastenesi
Konbuyu başlatan Asli06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Asli06

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar Ankara Sehir hastanesi doğum sürecini kısaca anlatır mısınız? Dr lar nasil ?ilgi nasil ? Yanina kimse geliyor mu? Cok mu zorluyorlar, hemen kesip doğurtuyorlar mi?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar Ankara Sehir hastanesi doğum sürecini kısaca anlatır mısınız? Dr lar nasil ?ilgi nasil ? Yanina kimse geliyor mu? Cok mu zorluyorlar, hemen kesip doğurtuyorlar mi?
Ben 20 gün önce doğum yaptım son ana ladar hep normal olarak ilerledi hiç sezeryan vs demilrr açılma Yavaş hatta son satlarde hiç olmamasına rağmen hala açıl a olsun diye uğraştılar son anda aniden yükselen enfeksiyon yüzünden apar topar sezeryana alındım normalde çok korkmuştum ama ameliyat anında bile doktorlar o kadar güzel konuştular ki resmen ameliyat gırgır şamata oldu amelyşata ağlayarak girmiştim 😂😂içeride kahkaha atıyordum resmen doktorlara gelince hepsı çicek gibi benimle birden fazla doktor ilgilendi benim ameliyat anona kadar 3 gün yanımda annem kaldı doğumdan sonra 1 gün annem bir gün eşim kaldı odalar tek başına canım özel hastane gibi düşün baya rahattım yani . Ebeler,hemşireler hatta görevliler bile çok pozitif ve güleç insanlardı yine gebe kalsam doğum için Ankara'ya gelip şehir Hastanesi'nde doğum yaparom sanırım 😍😍.

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
İlgi 100
Alaka 100
Hijyen100
Doğum sürecinde yanına gelen ebe piskolok 100
Odaları 100
Banyu yapabiliyorsun doğum öncesinde yanına bir kişi aliyolar doğumdan sonra da tek kişilik odada kalıyorsun ebeler ve doktorlar ilgili yani kısaca herşeyi mukkenmel 10 numara 100 numara

Makbule

Kayıtlı Üye
rank
Ben 20 gün önce doğum yaptım son ana ladar hep normal olarak ilerledi hiç sezeryan vs demilrr açılma Yavaş hatta son satlarde hiç olmamasına rağmen hala açıl a olsun diye uğraştılar son anda aniden yükselen enfeksiyon yüzünden apar topar sezeryana alındım normalde çok korkmuştum ama ameliyat anında bile doktorlar o kadar güzel konuştular ki resmen ameliyat gırgır şamata oldu amelyşata ağlayarak girmiştim 😂😂içeride kahkaha atıyordum resmen doktorlara gelince hepsı çicek gibi benimle birden fazla doktor ilgilendi benim ameliyat anona kadar 3 gün yanımda annem kaldı doğumdan sonra 1 gün annem bir gün eşim kaldı odalar tek başına canım özel hastane gibi düşün baya rahattım yani . Ebeler,hemşireler hatta görevliler bile çok pozitif ve güleç insanlardı yine gebe kalsam doğum için Ankara'ya gelip şehir Hastanesi'nde doğum yaparom sanırım 😍😍.
Hayırℓı evlat olsun canım ben de etlıkde kontrol lerıme gittim dogum ıcın sehır hastanesi ne gitsem bakarlarmı ki

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hayırℓı evlat olsun canım ben de etlıkde kontrol lerıme gittim dogum ıcın sehır hastanesi ne gitsem bakarlarmı ki
Bakarlar kuzum sadece bir kere muayne olmaya git sistemde adın gözüksün yani kayıt açtır yeterli brn de Kırklarelinden geldim ona rağmen baktılar. Cumlemizin ki hayırlı evlat olsun inşallah canım sendd sağ salim vaktinde kucağına al inşallah miniğini 🤲🏻

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
İlgi 100
Alaka 100
Hijyen100
Doğum sürecinde yanına gelen ebe piskolok 100
Odaları 100
Banyu yapabiliyorsun doğum öncesinde yanına bir kişi aliyolar doğumdan sonra da tek kişilik odada kalıyorsun ebeler ve doktorlar ilgili yani kısaca herşeyi mukkenmel 10 numara 100 numara
Doğum sonrası ücretli oda tutumu yok o halde herkes tek odada kalıyorsa

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Ben hiç bir para ödeme yapmadım doğumdan öncede sonra da. Sadece munae ücreti 38 TL yansımıştı o kadar ama yani oda için veya başka bişey için ödeme yapmadim
Yaa iyiymiş aslında. Bende gazide tüm kontrollerini yaptiriyorm ilk doğumda orda oldu bu ikinciyide orda yaparım diyordum. Özel oda ucretle tutuyorsun orda da bu hastane iyiymiş o halede. Tabi eşim ikna olmaz oda gazı personeli olduğu için genede konusucam bakalimm

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yaa iyiymiş aslında. Bende gazide tüm kontrollerini yaptiriyorm ilk doğumda orda oldu bu ikinciyide orda yaparım diyordum. Özel oda ucretle tutuyorsun orda da bu hastane iyiymiş o halede. Tabi eşim ikna olmaz oda gazı personeli olduğu için genede konusucam bakalimm
İnşallah istediğin gibi olur ama yani zaten bu hastaneye bu kadar güzel yorum yapmamın sebebi özelden farksız olup para odemiyor olman şu zamanda herkez zor şartlar altin da ben yani şahsen bu dogumumu da orda yapacağım uzak ama. İlk de de taksi ile gitim ikincidede taksiyle giderim. Benim istediğim bir taksi parası inan bana özelden farksız ki hoca ve ebelerde iyi bence bir kontrole gitmelisin hastaneye hem hastaneyi görmelisin hemde hocaların ilgisini ebelerin ilgisini ❤️❤️❤️ Allah gönlüne göre versin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar