Anne Kalbinde üfürüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Saniye tarafından oluşturulan Anne Kalbinde üfürüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,780 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Anne Kalbinde üfürüm
Konbuyu başlatan Saniye
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar bugün aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim genel bir kontrol yaptı kalp atislarim aşırı hızlı çıktı muane etti üfürüm sesi duyduğunu söyledi acil kardiyoloji görsün dedi sabah gitcem doktora da acaba aranızda böyle bir surumla karşılaşaniniz varmı bebeğe etkisi nedir gözüme uyku girmedi
Kuxum en küçük kardeşime de kalbinde üfurum var dediler kalp atışı yavaş dediler iki hafta erken doğuma aldılar annemi sonra doğum sırasında kapandı dediler çoğu küçük olup doğumda kapaniyormus

Merhaba. 31 yaşındayım küçükken yoktu yeni çıktı küçükken çok kontrol oldum kalpten profesör bile baktı böyle bişey yoktu bende anlamadim
Canım bende romatizma var ilk gittiğim doktor kalbi delik dedi 9 yaşndaydm sonra kontrol amaçlı hep eko çekildi hep normal çıktı bidefa kalp kapakçığımda ezilme oldğu dendi en son 3 sene önce çarpıntm fln oldu gittim kalbin delik dedi doktor ama ufak dedi bende düşünüyorm diğerleri nasl göremedi diye.

Tüm sayfalar yüklendi.