anneler bakarmisiniz... lutfenn!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EMINA tarafından oluşturulan anneler bakarmisiniz... lutfenn! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,200 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı anneler bakarmisiniz... lutfenn!
Konbuyu başlatan EMINA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Filiz068283

EMINA

Kayıtlı Üye
rank
hanimlar 7 aylik hamileyim ve calisiyorum gunun 13 saati ayaktayim ve cok yoruluyorum sizce ne yapmam gerekiyor

EMINA

Kayıtlı Üye
rank
Özel sektörde mı çalışıyorsunuz acaba normalde şimdiye kadar doğum iznine çıkmanız lazım di
bir firmada calisiyorum bizim taraflardada diyolar calismak dogumu kolaylastiriyor ama ben git gide zorlanmaya basliyorum kasipmalarim oluyor kasik agrilarim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayatım eşinle bı görüş bu durumu patronla da görüş sağlık nedenlerimden dolayı işten ayrılmak zorundayim de senin ve bebeğin sağlığı herşey den daha önemli
evet haklisin canim sanirim izin almam geriyor isten

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
bir firmada calisiyorum bizim taraflardada diyolar calismak dogumu kolaylastiriyor ama ben git gide zorlanmaya basliyorum kasipmalarim oluyor kasik agrilarim
Herkesin bünyesi farklı canım başkasına çalışmak iyi gelir sana gelmez ben ilk hamilelik te farkliydim bunda lahana gibi bı ağırlık bı yorgunluk cik işten dinlen

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
hanimlar 7 aylik hamileyim ve calisiyorum gunun 13 saati ayaktayim ve cok yoruluyorum sizce ne yapmam gerekiyor
Canım hamileler 7.5 saatten fazla çalışamaz yasak günde 2.5 saat iznin var ben öyle yapıyordum hamile kaldığın andan itibaren geçerli işyeri söylemez bunu çevrendeki insanlarda mı söylemedi ister sabah kullan istersen erken çık sana bağlı

Canım hamileler 7.5 saatten fazla çalışamaz yasak günde 2.5 saat iznin var ben öyle yapıyordum hamile kaldığın andan itibaren geçerli işyeri söylemez bunu çevrendeki insanlarda mı söylemedi ister sabah kullan istersen erken çık sana bağlı
Ayrıca işi bırakma zaten 31 haftadan itibaren di eskiden şimdi salgın dan dolayı daha erken diye biliyorum doktorunla görüş izine ayrılabilirsin işten çıkarsan 4 ay doğum izin hakkını alamazsın neden hakkını kaybedeceksin ki işyeri ile görüş günlük 2.5 saat hakkını kullan detaylı bilgi almak istersen 170 ara hem doğum izinine nezaman çıkabiliyorum diye sor hemde yasal bütün haklarını sor öğren herseyi detaylı bilgi alabilirsin canım

Son düzenleme:

EMINA

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelerin max.çalışma saatleri var. Araştırın iş yerine söyleyin belki bilgileri yoktur.. Az kalmış gerçi ama Allah kolaylık versin
tesekkur ederim.canim

Ayrıca işi bırakma zaten 31 haftadan itibaren di eskiden şimdi salgın dan dolayı daha erken diye biliyorum doktorunla görüş izine ayrılabilirsin işten çıkarsan 4 ay doğum izin hakkını alamazsın neden hakkını kaybedeceksin ki işyeri ile görüş günlük 2.5 saat hakkını kullan detaylı bilgi almak istersen 170 ara hem doğum izinine nezaman çıkabiliyorum diye sor hemde yasal bütün haklarını sor öğren herseyi detaylı bilgi alabilirsin canım
tesekkurler hanimlar bilginiz icin

Tüm sayfalar yüklendi.