Bu saydıkların oldukça fazla bndede var cnm geceler haram oldu uyuyamıyorum bnm prensesde gündüz çok tekmelemez ama gece halisa maçına çıkan adamlar gbi tepinip duruyor 33+3 oldukBel ağrısı, baş ağrısı, nefes darlığı çatlaklar, ama çok şükür varlıklarına bebeklerimizin. 29 +4 olduk hanımlar. Sizlerin nasıl geçiyor.
Nur benimki dün 2 tane tekme atti babasına babası yine heyecanlandı görsen gülerdinMaşallah canım ara ara başladı ağrılar 23+2
Bende 14 hafdada iyi keciyo cok şukurBel ağrısı, baş ağrısı, nefes darlığı çatlaklar, ama çok şükür varlıklarına bebeklerimizin. 29 +4 olduk hanımlar. Sizlerin nasıl geçiyor.
Maşallah canımNur benimki dün 2 tane tekme atti babasına babası yine heyecanlandı görsen gülerdin
Nur artık çok tekme atıyor çok heyecanlı ama Allahım hepimizi saglıkla sıhhatla bebeklerimizi alalım kucaklarımızaMaşallah canım
Çatlaklar ve nefes darlığıonun disinda şükür bakalim kuzum bizde 23 haftalığızBel ağrısı, baş ağrısı, nefes darlığı çatlaklar, ama çok şükür varlıklarına bebeklerimizin. 29 +4 olduk hanımlar. Sizlerin nasıl geçiyor.
Amin canımNur artık çok tekme atıyor çok heyecanlı ama Allahım hepimizi saglıkla sıhhatla bebeklerimizi alalım kucaklarımıza