Sorum var Ara sıra gelen leke (kan)

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fidansc tarafından oluşturulan Ara sıra gelen leke (kan) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 420 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ara sıra gelen leke (kan)
Konbuyu başlatan Fidansc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatice/ Dilara

Fidansc

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba tecrübeli anneler varsa eğer birşey sormak istiyorum iki üç güne bir akıntı ile birlikten kan geliyo miktarı az doktorum eşimle ilişkiye girmememi söyledi dediğini yapmamıza rağmen yine de iki üç gün rayla geliyo kan neden olduğunu bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba tecrübeli anneler varsa eğer birşey sormak istiyorum iki üç güne bir akıntı ile birlikten kan geliyo miktarı az doktorum eşimle ilişkiye girmememi söyledi dediğini yapmamıza rağmen yine de iki üç gün rayla geliyo kan neden olduğunu bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım düşük tehlikesi olabilir , ilaç verir doktor ağır kaldırma ilişkiye girme daha

Hatice/ Dilara

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebelik mi?

H

Hacer Boğagil

Guest
Çiçeğim benimde çok oldu. Hatta koyu kahve geldi sonra kırmızı renge döndü. Çok korkarak gittik doktora. Eğer kanama kanalı ve dşük tehtidi yoksa korkma. Bana dedıkı damla damla kanamayla bebek düşmez korkma gayet sağlıklı dedi. Akıntım hep vatdı hamilelik başından beri şua 7.ayım ve hala var. Her türlü tedavi uygulandı. Bazı gebeliklerde bu şekilde geçiyormuş süreç. Ama bişey dicem benim genelde hamile olmadan önce adet tarihime yakın zamanda oluyordu.Günü bi hesapla istersen. Vücüt her ay bu düzene alışık olduğından tepki verebiliyomuş. Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle. Doktor'un kanama kanalı kapalı dediyse kendini yorma ağır kaldırma ilişkiden uzak dur herşey yoluna girecektir. Sağlıkla kucaklaman dileğiyle.

Hatice/ Dilara

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar