Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben detayliya giricem ama Sivas cumhuriyrt üniversite araştırma hastanesi ne randavu alamıyorum telefondan napmaliyim sizce Sivas'ta olupta bunu yaşayan varmı
Arkadaşlar ben detayliya giricem ama Sivas cumhuriyrt üniversite araştırma hastanesi ne randavu alamıyorum telefondan napmaliyim sizce Sivas'ta olupta bunu yaşayan varmı
Öncelikle bu benim edirne de başıma geldi hastane yani bölüm telefonunu değiştirmiş mecbur kadın doğumuna randevu aldım ikili test günü geçtiği için doktorlar doktorla konuşup o günü ayarlmaya çalıştı. Senin ilk oranın kliniğine. Gözüküp onlardan randevu istemen lazım diğer türlü asla gittiğin gün bakmazlar birde yoğunsa bana şansa bala denk geldi. Randevulu hastalardan önce geldiğim için sıra vermeleri kolay oldu aynı gün doktoe ile tekrar görüşüp hocam buraya sık gelemem 1 saatlik yoldan geliyoeum deyip detyalıya da o gün randwvu aldım onlardan. Sistem değişmiş