Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda
E Ebrubatu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 220 5 Aralık 2022 #1 Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 5 Aralık 2022 #2 Ebrubatu' Alıntı: Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun canim doktoruna sordun mu hic şikayetini dile getirdinmi
Ebrubatu' Alıntı: Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun canim doktoruna sordun mu hic şikayetini dile getirdinmi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 5 Aralık 2022 #3 Geçmiş olsun kuzum benim
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 5 Aralık 2022 #4 Ebrubatu' Alıntı: Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda Genişletmek için tıkla ... Gece içme canım bişeyler yemediğin için seni rahatsız eder tabi. Sabah az kahvaltı yap ondan sonra iç
Ebrubatu' Alıntı: Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda Genişletmek için tıkla ... Gece içme canım bişeyler yemediğin için seni rahatsız eder tabi. Sabah az kahvaltı yap ondan sonra iç
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 5 Aralık 2022 #5 Ebrubatu' Alıntı: Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım doktora danıştınmi
Ebrubatu' Alıntı: Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım doktora danıştınmi
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 5 Aralık 2022 #6 Ebrubatu' Alıntı: Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda Genişletmek için tıkla ... kecmis olsun
Ebrubatu' Alıntı: Geceleri içiyorum çok kötü mide sorunlarm oluyo yanma eşkime ağrı dayanlmaz yaşayan varmı aranzda Genişletmek için tıkla ... kecmis olsun