Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canisi sen kendini neden bu kadar yipratip evham yapıyorsun ki bı tanem kuzum birşey olsa doktorlar belirtiyor ense kalınlığı diye biliyorum onu .. kendini bu kadar sıkma bak bebek etkilenecek yavrum böyle ilerleme bak .. bende sana tavsiye .. hamileliğini kendine zehir etme tadını çıkar kuzum.. doktorlar birşey olsa söyler tamam mı
1.1 ense kalınlığı mi ölçülüyor benimde 2.1 di sınırda ya normal diye kendi aralarında konuştular drlar kan sonucundan da düşük risk çıktı senin 1.1 gayet iyi bir sonuç korkulcak bişey deil ilk gebelik saririm endişe etme herşey yolundadir yolunda gitmeyen bişey oldumundoktor söylüyor zaten
3 mm. 'e kadar normal diye biliyorum. Mühim olan kan sonucunuzla beraber değerlendirilmesi. Benim doktorum bu sonuçlar sadece yaklaşık değeri verir demişti yani bununla tamamen emin olunmuyormuş. Risk olursa size söyler zaten.
Canisi sen kendini neden bu kadar yipratip evham yapıyorsun ki bı tanem kuzum birşey olsa doktorlar belirtiyor ense kalınlığı diye biliyorum onu .. kendini bu kadar sıkma bak bebek etkilenecek yavrum böyle ilerleme bak .. bende sana tavsiye .. hamileliğini kendine zehir etme tadını çıkar kuzum.. doktorlar birşey olsa söyler tamam mı