Aşı hakkında

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Aşı hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 686 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşı hakkında
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gül123🌸

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Bu ayin 6 sinda ilk doz aşımı vuruldum ama bazı kişiler bebek dogduktan 3 4 yıl sonra zeka geriliği falan oluyormus diye söyleyenler vatbu sayfada çok korkuyorum ikinci dozumu olmaya biontec 😞😞😞😞

Gülüşü Cennet😊

Kayıtlı Üye
rank
Bu ayin 6 sinda ilk doz aşımı vuruldum ama bazı kişiler bebek dogduktan 3 4 yıl sonra zeka geriliği falan oluyormus diye söyleyenler vatbu sayfada çok korkuyorum ikinci dozumu olmaya biontec 😞😞😞😞
Yalan yanlış herkes konuşuyor önemli olan doktor larin ne dediği. Bende İlk aşımı oldum inşallah bugünde ikinci biontec aşımı olucam düşünme öyle şeyler canım Rabbim bebislerimizi korusun

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim bende ilk doz biontec oldum . Sen kimden duydun bunu 🤔 maşallah moral bozmaya birebirler😡 her konuda bi bildikleri var 😤 mantıklı düşündüğümüzde çok saçma tv de aşının koruyuculuğu 7 ay sürüyor diyor mesela 7 ay sonra bütün etkisi yararı zararı ne varsa bitiyormuş ki kaldım 3 4 yıl sonra çocukta zeka geriliği yapacak 😤 ne olur kalbimizi ferah tutalım dua edelim inşallah hiçbirşey olmaz 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Birde şöyle düşün canım çok bilmiş bilmiş konusuyolarya zaten bu aşı 1 senelik mevzu nerde görmüşler doğurup da 3 4 yıl geçip de bebeğinin zeka geriliği olduğunu. Millet zaten yeni yeni oluyor 3 4 sene önce hamileyken aşı olup doğuran yokki zaten nasıl bu kadar emin konuşup senin canını sıkabiliyorlar. Hani göstersinler ozaman bak bu 3 yıl önce aşı olmuştu hamileyken çocuğunda zeka geriliği var diye . Anca boş boş bilmiş bilmiş can sıkmaktan başka bi halt yaptıkları yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Birde şöyle düşün canım çok bilmiş bilmiş konusuyolarya zaten bu aşı 1 senelik mevzu nerde görmüşler doğurup da 3 4 yıl geçip de bebeğinin zeka geriliği olduğunu. Millet zaten yeni yeni oluyor 3 4 sene önce hamileyken aşı olup doğuran yokki zaten nasıl bu kadar emin konuşup senin canını sıkabiliyorlar. Hani göstersinler ozaman bak bu 3 yıl önce aşı olmuştu hamileyken çocuğunda zeka geriliği var diye . Anca boş boş bilmiş bilmiş can sıkmaktan başka bi halt yaptıkları yok

Son düzenleme:

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
O kadar hormonlu yiyecek yiyoruz onlar ne olacak yoğurtta antibiyotik var tavuk hormonlu yumurta aşılama meyve sebzeyi saymıyorum bile

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Cnm niye bunları duyuyor kulakların be kuzum ya bende oldum herkes oluyor onlar tövbe haşa allahtan iyimi bilecekler gelecegi aşını ol korkma kuzum

Gül123🌸

Kayıtlı Üye
rank
Bende olcam bakalim bu hafta doktor um biontec olucaksin dedi Rabbimim izniyle bi sey olmaz insallah hepimizi korusun herkes yalan yanlis konusuyo zaten bizler bi duygu degisimin icindeyiz aliniyoz uzuluyoz bir de bilip bilmeden konusuyorlar en iyisi bos vericen once Allah a sonra doktor umuza guvenicez

Tüm sayfalar yüklendi.