Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar aşı olup da sağlıklı doğum yapan var mı ne olur beni aydınlatın 3 aylık hamileyim ve kronik tansiyon ve damar tıkanıklığı rahatsızlığım var kızım kreşe gidiyor ama korkuyorum
Kızlar aşı olup da sağlıklı doğum yapan var mı ne olur beni aydınlatın 3 aylık hamileyim ve kronik tansiyon ve damar tıkanıklığı rahatsızlığım var kızım kreşe gidiyor ama korkuyorum
Canim ben asilarimi oldum doğuma 14 gün kaldı suana kadar herşey yolunda idi insaallah sagsaglim dogruruz hepimizde bende de ritim bozuklugu var takip altindayim 3 çocuk var 4 uncu gebeligim cocuklarimi düşünmem lazım di o sebeble oldum asilarimi iki doz sinovac oldum yan etki falan yapmadi şükür