Aşı olup sağlıklı doğum yapan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşeilkim tarafından oluşturulan Aşı olup sağlıklı doğum yapan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 591 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşı olup sağlıklı doğum yapan var mı
Konbuyu başlatan Ayşeilkim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ceyo

Ayşeilkim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aşı olup da sağlıklı doğum yapan var mı ne olur beni aydınlatın 3 aylık hamileyim ve kronik tansiyon ve damar tıkanıklığı rahatsızlığım var kızım kreşe gidiyor ama korkuyorum

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aşı olup da sağlıklı doğum yapan var mı ne olur beni aydınlatın 3 aylık hamileyim ve kronik tansiyon ve damar tıkanıklığı rahatsızlığım var kızım kreşe gidiyor ama korkuyorum
Canim ben asilarimi oldum doğuma 14 gün kaldı suana kadar herşey yolunda idi insaallah sagsaglim dogruruz hepimizde bende de ritim bozuklugu var takip altindayim 3 çocuk var 4 uncu gebeligim cocuklarimi düşünmem lazım di o sebeble oldum asilarimi iki doz sinovac oldum yan etki falan yapmadi şükür

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Üç Aya kadar önermiyor lar ama aşı olan arkadaşlar var burda şuanlık hepsi iyi bir sorun yok diyorlar

C

Ceyo

Guest
Bende 20.haftalik hamileyim ve doktorum olmani tavsiye ediyorum dio 2 kere grip oldum onuda agir gecirdim yani olup olmamakta kararsizim ya😏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar