Sorum var Aşı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansuyldirim tarafından oluşturulan Aşı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 370 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşı
Konbuyu başlatan Cansuyldirim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar yarın 1 yaş aşısı yaptircam oğluma kaç tane yapıyorlar bide huysuz olurmuş aşıdan sonra ateş falan oluyor mu?

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar yarın 1 yaş aşısı yaptircam oğluma kaç tane yapıyorlar bide huysuz olurmuş aşıdan sonra ateş falan oluyor mu?
Benim kıza 3 tane yapmışlardı bi kol iki bacaktan bişey olmadı çok şükür ama ateş huzursuzluk olursa calpol verebilirsin kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı pnömokok pekiştirme aşısı birde su çiçeği aşısı yapıyorlar

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım bir doz aşıdan sonra ağrı kesici şurup ver cnm genel de bir sorun olmuyor
Öyle yaparım canım teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kıza 3 tane yapmışlardı bi kol iki bacaktan bişey olmadı çok şükür ama ateş huzursuzluk olursa calpol verebilirsin kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı pnömokok pekiştirme aşısı birde su çiçeği aşısı yapıyorlar
3 tane de cokmus ya🥲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

3 tane de cokmus ya🥲

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Öyle canım bebeğin bünyesine göre değişiyor bazılarında huysuzluk ateş oluyor bazılarında olmuyor ama ordaki hemşireler de zaten genelde bi sıkıntı olursa calpol verin diyorlar sende öyle yaparsın

can kızım

Kayıtlı Üye
rank
Öyle canım bebeğin bünyesine göre değişiyor bazılarında huysuzluk ateş oluyor bazılarında olmuyor ama ordaki hemşireler de zaten genelde bi sıkıntı olursa calpol verin diyorlar sende öyle yaparsın
Merhaba canım her aile hekimliğinde pekiştirme aşısı yapılmıyor galiba bu konuda bir bilgin var mı çünkü kuzenim çanakkalede aşıya götürüyordu bebeğini neredeyse aşıların hepsinin pekiştirme aşısı vardı ben vandayim öyle bir şey ne denildi ne uygulandı bunlarda mı hata var acaba

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım her aile hekimliğinde pekiştirme aşısı yapılmıyor galiba bu konuda bir bilgin var mı çünkü kuzenim çanakkalede aşıya götürüyordu bebeğini neredeyse aşıların hepsinin pekiştirme aşısı vardı ben vandayim öyle bir şey ne denildi ne uygulandı bunlarda mı hata var acaba
Aşı yapıldığında hangi aşıların yapıldığını soruyor musun? Her bebeğe belli ayında aynı aşılar yapılır değişmez bide onların aşı karneleri oluyor oraya yazması lazım normalde ben her gittiğimde kimliğiyle karnesini alığ gidiyorum bir sor istersen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Katılıyorum canım benim oğlum da da bir sorun yaratmamıştı aşı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar