Kizlqr aşı olmaya gidiyorum ikinci doz dua edin bana 😚🙏
B Begümm Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 37 10 Ekim 2021 #1 Kizlqr aşı olmaya gidiyorum ikinci doz dua edin bana
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 10 Ekim 2021 #2 Begümm' Alıntı: Kizlqr aşı olmaya gidiyorum ikinci doz dua edin bana Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle cnm benim
Begümm' Alıntı: Kizlqr aşı olmaya gidiyorum ikinci doz dua edin bana Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle cnm benim
B Begümm Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 37 10 Ekim 2021 #3 Sıbelmamı' Alıntı: Dualarımız seninle cnm benim Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkürler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2021 Sıbelmamı' Alıntı: Dualarımız seninle cnm benim Genişletmek için tıkla ... Oldum gitti rabbim yavrularimizi korusun inşallah canlar Son düzenleme: 10 Ekim 2021
Sıbelmamı' Alıntı: Dualarımız seninle cnm benim Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkürler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Ekim 2021 Sıbelmamı' Alıntı: Dualarımız seninle cnm benim Genişletmek için tıkla ... Oldum gitti rabbim yavrularimizi korusun inşallah canlar