AŞILAMA

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Betül97 tarafından oluşturulan AŞILAMA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,369 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı AŞILAMA
Konbuyu başlatan Betül97
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Betül97

Betül97

Kayıtlı Üye
rank
Hakkınızda hayirlsi olsun gebelik belirtisi de olabilir adet belirtisi de. Neden aşılama yaptırdınız. Bı sorun mu vardı.
3 senelik evliyim 11 haftalik dusugum oldu sonra hamile kalamadım hic bi sorunumuz yokken etraf cok laf etmeye başladı kısır falan dediler bizde aşılamayı deneyelim dedik rabbim büyük tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın kimsenin kucağı boş kalmasin🤲🤲🙏 cok zor bi süreç bu günler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm şu an BİLemeyiz beklemen lazım İnşAllah hayırlı haberler alırız
Inşallah canım bekleyecegim doktorum 8 kasım kan testi yaptır dedi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

Mrvkrts

Kayıtlı Üye
rank
3 senelik evliyim 11 haftalik dusugum oldu sonra hamile kalamadım hic bi sorunumuz yokken etraf cok laf etmeye başladı kısır falan dediler bizde aşılamayı deneyelim dedik rabbim büyük tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın kimsenin kucağı boş kalmasin🤲🤲🙏 cok zor bi süreç bu günler
Evet canım o kadar haklısın ki. Bende 3 buçuk yıllık evliyim benimde olmadi aşılama yaptırdım tutmadı. Şimdi 6 aylık hamileyim Allah inşallah sanada nasip eder. Ben myo inositol kullandım eczacı bı tanıdığım tavsiye etti. Mutlaka kullan yumurta güçlendiriyor. Birde 41 gün 41 Fatiha okuyorsun internetten bı araştır onu da oku ben ikisini bir yaptım çok şükür Allah nasip etti.

Betül97

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım o kadar haklısın ki. Bende 3 buçuk yıllık evliyim benimde olmadi aşılama yaptırdım tutmadı. Şimdi 6 aylık hamileyim Allah inşallah sanada nasip eder. Ben myo inositol kullandım eczacı bı tanıdığım tavsiye etti. Mutlaka kullan yumurta güçlendiriyor. Birde 41 gün 41 Fatiha okuyorsun internetten bı araştır onu da oku ben ikisini bir yaptım çok şükür Allah nasip etti.
Rabbim saglikli bir sekilde kucagina nasip etsin canim cok sevindim adına bakalim bende 8 kasimda kan vereceğim olumsuz olursa dedigini uygulayacağım 🤲

Rabbim saglikli bir sekilde kucagina nasip etsin canim cok sevindim adına bakalim bende 8 kasimda kan vereceğim olumsuz olursa dedigini uygulayacağım 🤲
Nerelesin bu arada ben UŞAK 😊

Mrvkrts

Kayıtlı Üye
rank

Nerelesin bu arada ben UŞAK 😊
İnşallah pozitif çıkar canim. Seni çok iyi anlıyorum çok dua et Allah gönlüne göre versin inşallah 😊 ben İstanbul dayım.

Betül97

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah pozitif çıkar canim. Seni çok iyi anlıyorum çok dua et Allah gönlüne göre versin inşallah 😊 ben İstanbul dayım.
Amin canim inşallah 🤲🙏

Cuma günü hamile oldugumu ogrendim hcg yaptırdım 152.3 cıktı bugün yaptırdım tekrar 602.8 cıktı aşılama tutmus rabbime şükürler olsun 🤲 bi sorum olacak hamilelik hesaplamasını son adet tarihinden mi hesaplacak yoksa aşılama tarihinden mi biliyormusunuz yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar