Aşırı şişkinlik ve batma

• Konbuyu başlatan Esra. Çınar
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra. Çınar tarafından oluşturulan Aşırı şişkinlik ve batma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 656 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aşırı şişkinlik ve batma
Konbuyu başlatan Esra. Çınar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
E

Esra. Çınar

Guest
Merhaba güzel anneler 20 haftalık hamileyim çok aşırı şişkinliğim var ve kaburgalarım şimdiden batıyor çok ağrıyor ikinci gebeliğim ilk çocuğumda karnım 6.aydan sonra çıkmaya başlamıştı ve son haftalarda kaburgalarım da batma hissi ve ağrı olmuştu ama bunda daha şimdiden böyle olması çok rahatsız ediyor rahat nefes bile alamıyorum şuana kadar 3 kg aldım ama şişkinlik hazımsızlık ve afedersiniz gaz çıkarma problemleri var böyle bir durum yaşayan var mı doktorla görüşmek mi lazım normal mi bilemiyorum

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Merhaba güzel anneler 20 haftalık hamileyim çok aşırı şişkinliğim var ve kaburgalarım şimdiden batıyor çok ağrıyor ikinci gebeliğim ilk çocuğumda karnım 6.aydan sonra çıkmaya başlamıştı ve son haftalarda kaburgalarım da batma hissi ve ağrı olmuştu ama bunda daha şimdiden böyle olması çok rahatsız ediyor rahat nefes bile alamıyorum şuana kadar 3 kg aldım ama şişkinlik hazımsızlık ve afedersiniz gaz çıkarma problemleri var böyle bir durum yaşayan var mı doktorla görüşmek mi lazım normal mi bilemiyorum
Geçmiş olsun canım doktora bi git

Tüm sayfalar yüklendi.