5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba
H Hafureren Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 216 27 Kasım 2021 #1 5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba
G Grsl Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 271 27 Kasım 2021 #2 Hafureren' Alıntı: 5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba Genişletmek için tıkla ... Hayır aksine çok faydalı folik asit var yiyebilirsiniz
Hafureren' Alıntı: 5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba Genişletmek için tıkla ... Hayır aksine çok faydalı folik asit var yiyebilirsiniz
H Hafureren Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 216 27 Kasım 2021 #3 Grsl' Alıntı: Hayır aksine çok faydalı folik asit var yiyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Dün bir bayan yeme düşük riski olabilir dedi korktum bende ya teşekkür ederim
Grsl' Alıntı: Hayır aksine çok faydalı folik asit var yiyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Dün bir bayan yeme düşük riski olabilir dedi korktum bende ya teşekkür ederim
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 1,753 Konum İstanbul 27 Kasım 2021 #4 Hafureren' Alıntı: 5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba Genişletmek için tıkla ... Gebelikte yenmesi tavsiye edilen gıdalardan yiyebiliyorsan ye ben ağzıma alamıyorum
Hafureren' Alıntı: 5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba Genişletmek için tıkla ... Gebelikte yenmesi tavsiye edilen gıdalardan yiyebiliyorsan ye ben ağzıma alamıyorum
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 27 Kasım 2021 #5 Bayılırım çok da faydalı olduğunu duydum sık sık alır yerim
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 27 Kasım 2021 #6 Hafureren' Alıntı: 5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba Genişletmek için tıkla ... Aksine çok faydalı kalsiyum deposu olduğu için tüketmen çok iyi devam et yemeye bende çok yemiştim şimdide oğluma yediriyorum
Hafureren' Alıntı: 5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba Genişletmek için tıkla ... Aksine çok faydalı kalsiyum deposu olduğu için tüketmen çok iyi devam et yemeye bende çok yemiştim şimdide oğluma yediriyorum
Y Yaseminn Kayıtlı Üye Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 83 27 Kasım 2021 #7 Hafureren' Alıntı: 5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba Genişletmek için tıkla ... Ben sürekli yiyorum canım faydası çok araştır istersen
Hafureren' Alıntı: 5 haftalık gebelikte avakodo zararlımı acaba Genişletmek için tıkla ... Ben sürekli yiyorum canım faydası çok araştır istersen