Ayağa kalktığınızda gözünüzün önu kararıyor mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fadik tarafından oluşturulan Ayağa kalktığınızda gözünüzün önu kararıyor mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 305 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ayağa kalktığınızda gözünüzün önu kararıyor mu
Konbuyu başlatan Fadik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ben 8 haftalık hamileyim ayağa kalkınca gözümün önü kararıyor
Evet normaldir canım ilk trimesterda bwbeğin depondaki bütün vitaminleri ve enerji kaynaklarını büyğmek tutunmak için kullanıyor. İlk kontrolünüzde mutlaka kanda demir ve demir bağlama seviyenizi kontrol ettir. Muhtemelen demir depoların tükeniyor şuan

Sehriii

Kayıtlı Üye
rank
Ben 8 haftalık hamileyim ayağa kalkınca gözümün önü kararıyor

Büyüyen rahmin annenin kan damarları üzerine baskı yapması da göz kararması, baş dönmesi ve bayılma hissine sebep olabilir. Kan şekeriniz düşünce de baş dönmesi, göz kararması ve baygınlık hissi oluşabilir. Sık aralarla ve azar azar yemek yiyerek, öğünler arasında atıştırarak bu durumu engelleyebilirsiniz. Uzun süre susuz kalmamalısınız.Bu duruma engel olmak için çok yavaş ve dikkatli ayağa kalkmalısınız. Geçmiş olsun.

Fadik

Kayıtlı Üye
rank
Büyüyen rahmin annenin kan damarları üzerine baskı yapması da göz kararması, baş dönmesi ve bayılma hissine sebep olabilir. Kan şekeriniz düşünce de baş dönmesi, göz kararması ve baygınlık hissi oluşabilir. Sık aralarla ve azar azar yemek yiyerek, öğünler arasında atıştırarak bu durumu engelleyebilirsiniz. Uzun süre susuz kalmamalısınız.Bu duruma engel olmak için çok yavaş ve dikkatli ayağa kalkmalısınız. Geçmiş olsun.
Hiç birşey yiyemiyorum ki ne yesem midem bulanıyor israf ediyorum bu benim ikinci çocuğum ilkinde böyle şeyler hiç yaşamadım bir aydır yatıyorum ne yersem midem bulanıyor suyu bile gözüm görmüyor Çok sağolun

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Hiç birşey yiyemiyorum ki ne yesem midem bulanıyor israf ediyorum bu benim ikinci çocuğum ilkinde böyle şeyler hiç yaşamadım bir aydır yatıyorum ne yersem midem bulanıyor suyu bile gözüm görmüyor Çok sağolun
Doktora söyleyin ilaç yada serum verir kusma için

Tüm sayfalar yüklendi.