Aylardır 11 haftalık 😅😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Aylardır 11 haftalık 😅😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,273 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aylardır 11 haftalık 😅😅
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar günler geçmiyor ya hala onbir haftalik 😅😅eşim diyrli iki hafta önce de onbirdi😅😅onbirden çıkamadık artık hamile olduğumu hissetmek istiyorum ya korkyyrm bişi oldu olcak diye

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çıksın artık ya valla kendimi kötü hissediyorum 😅😅 sanki numaradan hamileyim diyormuşum gibi hissetmeye başladım 😅😅😅 ilk gebeliğimde de 7 aylıkken şişmeye başlamıştım 8 kilocuk aldım 😅😅
Kilocuk demek 😂😂 merak etme bende diyordum göbeğim yok yok diye şimdi maşallahı var göbeğimin 😂😂

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar günler geçmiyor ya hala onbir haftalik 😅😅eşim diyrli iki hafta önce de onbirdi😅😅onbirden çıkamadık artık hamile olduğumu hissetmek istiyorum ya korkyyrm bişi oldu olcak diye
😊😊 Dikkat et canım Allah ın izniyle bişey olmaz. 20. Haftadan sonra çabuk geçiyor merak etme bi bakmışsın kucağında ağlayan gazlı uyumayan masum bişey 🤪

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bebek hemen kendini belli etmez ki 😁 6 ayda anca karnın tam belirgin olur ben 5. Ayı bitirmek üzereyim daha hafif karnım belirgin ve daha net bebeği de hissetmiyorum

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu ne acele cancazim daha bitmek bilmeyen otuzlu haftalari görucen daha yolun basindasin 30 haftadan sonra bu günlerini mumla ariycan valla

Tüm sayfalar yüklendi.