36+5 kac aylik olayi kizlaer 😁😁😁 aylik giremiyorum 10 yaziyor 😀😀😀
E EbruSamir❤ Kayıtlı Üye Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 242 29 Ağustos 2022 #1 36+5 kac aylik olayi kizlaer aylik giremiyorum 10 yaziyor
S SADECE ÖZLEM Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 328 Konum MANİSA 29 Ağustos 2022 #2 Sağ salıkla Hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde 37+3 benimde 10 aylık yazıor
E EbruSamir❤ Kayıtlı Üye Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 242 29 Ağustos 2022 #3 SADECE ÖZLEM' Alıntı: Sağ salıkla Hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde 37+3 benimde 10 aylık yazıor Genişletmek için tıkla ... Saol canim insAllah hepimiz aminn...... ahaha valla ayliga giremedim dedim nolayii bizimki hopluyor icerde aman cikmasin
SADECE ÖZLEM' Alıntı: Sağ salıkla Hayırla kucağına almayı nasip etsin rabbim benimde 37+3 benimde 10 aylık yazıor Genişletmek için tıkla ... Saol canim insAllah hepimiz aminn...... ahaha valla ayliga giremedim dedim nolayii bizimki hopluyor icerde aman cikmasin
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 29 Ağustos 2022 #4 Ebruş' Alıntı: 36+5 kac aylik olayi kizlaer aylik giremiyorum 10 yaziyor Genişletmek için tıkla ... 8 ay 17 gün oluyor kuzum
Ebruş' Alıntı: 36+5 kac aylik olayi kizlaer aylik giremiyorum 10 yaziyor Genişletmek için tıkla ... 8 ay 17 gün oluyor kuzum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 29 Ağustos 2022 #5 Gamze Hümeyra' Alıntı: 8 ay 17 gün oluyor kuzum Genişletmek için tıkla ... Gamzem Hümeyra nın sonuçları çıktı mı
Gamze Hümeyra' Alıntı: 8 ay 17 gün oluyor kuzum Genişletmek için tıkla ... Gamzem Hümeyra nın sonuçları çıktı mı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 29 Ağustos 2022 #6 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Gamzem Hümeyra nın sonuçları çıktı mı Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum daha çıkmadı
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Gamzem Hümeyra nın sonuçları çıktı mı Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum daha çıkmadı
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 29 Ağustos 2022 #7 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yok kuzum daha çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Anladım balım ne zaman çıkar acaba çıkarsa haber et
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yok kuzum daha çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Anladım balım ne zaman çıkar acaba çıkarsa haber et
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 29 Ağustos 2022 #8 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Anladım balım ne zaman çıkar acaba çıkarsa haber et Genişletmek için tıkla ... Valla kuzum bize haber edicekler çıktığı zaman Sağol canım benim Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ağustos 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Anladım balım ne zaman çıkar acaba çıkarsa haber et Genişletmek için tıkla ... Benimde sabah uyandığımdan beri adet sancısı gibi ağrım oluyor kuzum ya
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Anladım balım ne zaman çıkar acaba çıkarsa haber et Genişletmek için tıkla ... Valla kuzum bize haber edicekler çıktığı zaman Sağol canım benim Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ağustos 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Anladım balım ne zaman çıkar acaba çıkarsa haber et Genişletmek için tıkla ... Benimde sabah uyandığımdan beri adet sancısı gibi ağrım oluyor kuzum ya
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 29 Ağustos 2022 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Valla kuzum bize haber edicekler çıktığı zaman Sağol canım benim Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ağustos 2022 Benimde sabah uyandığımdan beri adet sancısı gibi ağrım oluyor kuzum ya Genişletmek için tıkla ... Hee anladım kuzum inşallah iyi sonuçlar çıkar cümlemizden razı olsun canım .. Ayy artık doğum yakın gamzem kesin ondan düzenli mi peki sancıların
Gamze Hümeyra' Alıntı: Valla kuzum bize haber edicekler çıktığı zaman Sağol canım benim Allah razı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ağustos 2022 Benimde sabah uyandığımdan beri adet sancısı gibi ağrım oluyor kuzum ya Genişletmek için tıkla ... Hee anladım kuzum inşallah iyi sonuçlar çıkar cümlemizden razı olsun canım .. Ayy artık doğum yakın gamzem kesin ondan düzenli mi peki sancıların
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 29 Ağustos 2022 #10 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hee anladım kuzum inşallah iyi sonuçlar çıkar cümlemizden razı olsun canım .. Ayy artık doğum yakın gamzem kesin ondan düzenli mi peki sancıların Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum düzenli deil
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hee anladım kuzum inşallah iyi sonuçlar çıkar cümlemizden razı olsun canım .. Ayy artık doğum yakın gamzem kesin ondan düzenli mi peki sancıların Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum düzenli deil