Ayrıntılı da bacak boyu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Crtqb tarafından oluşturulan Ayrıntılı da bacak boyu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,256 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ayrıntılı da bacak boyu
Konbuyu başlatan Crtqb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Crtqb

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar önce down sendromu dediler bebeğime dün ayrıntılı ultrsyna girdim şuan normal gözüküyor ama bacağının biri bir hafta geriden geliyor dedi yani kisayms ama çok da sıkıntılı değil dedi yarın tekrr sonuç gostercem ama merak ettim başına gelen varmı

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Arkadaşlar önce down sendromu dediler bebeğime dün ayrıntılı ultrsyna girdim şuan normal gözüküyor ama bacağının biri bir hafta geriden geliyor dedi yani kisayms ama çok da sıkıntılı değil dedi yarın tekrr sonuç gostercem ama merak ettim başına gelen varmı
Gittin mi doktora canım

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Ikinci oğlumda fl kısa dedi dr ne demek dedim ayağında kemik kısalığı var dedi bagcilardan bakırköy e yolladı gittim o dr da aynısını dedi ne yapacağız hocam dedim anne karnındaki bebeğe ne yaparım dedi hıc bir şey öyle kızdım ki dr.a madem çözüm yok niye yolluyorsun eşime anlatınca ne yani oğlum topallayacskmi dedi bana kahroldum hamilelik zindan oldu öyle diyeyim dedim rabbim sen verdin hayırlı sağlıklı eyle ama zaman hıc geçmedi doğum oldu ablam aradı dedi çocuğun ayağı nasıl dedim hıc bakmadım ki aklıma bile gelmedi o deyince baktık hıc birseyi yok dünya benim oldu oğlum şu an 9 yaşında aslında bebek anne karnında ayağını geri çekince yanlış ölçüyle biliyormuş başıma bunlar geldi rabbim sağlıkla kavuştursun senide

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Canım içini ferah tut benim arkadaşa da karnı vücuduna göre küçük dediler çocuk normal doğdu bence kafaya takma boşu boşuna telaş yapıyorlar

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Doktorlar her türlü şey söylüyorlar gelen Rabbimden razı olmak lazim benimde başımın üstüne bakalım doğmasını bekliyorum oğlumun heyecanla🤲☺️

Tüm sayfalar yüklendi.